tirsdag 22. mars 2011

Kort og godt

Jeg skulle ønske jeg var en multitaskende husmor med utkrystalliserte ferdigheter innen både håndarbeid, matlaging og hagestell. Realiteten er at jeg er en slapp fisk med konstant dårlig samvittighet og minus på tidskontoen, og dessverre en bloggforfatter med konstante uplanlagte pauser. Hvem har tid til å knipse nøye danderte stilleben midt i en hverdagslig svinesti med leker, unger, mat utover golvet og allestedsværende tørkestativer?? Og når alt dette er ryddet og kamuflert og ungene trygt i seng, da er det jo stappa mørkt ute, så man får bare knipset grå og uklare bilder... Til alle dere som får denne kabalen til å gå opp, hva i all verden er hemmeligheten??? Uansett så er en av disse motarbeidende faktorene i ferd med å bedre seg. Det går mot lysere tider, og på søndag skal vi stille klokka til sommertid. Hurra!! Håper jeg får litt fres på bloggingen etter det. Til da kan jeg vise frem noe jeg har bestemt meg for å ha tid til uansett, og det er å lage kort. Man har alltid bruk for kort, og det er mye gøyere å gi bort hjemmelagde enn kjøpte.










Med et gammelt tegneseriehefte, noen glansbilder og min elskede dymo-maskin ble dette resultatet. Moro! I kveld skal jeg derimot bruke all fritid til å rusle rundt i blogglandia og hilse på. Det er dessverre alt for lenge siden sist, men jeg gleder meg. Må bare legge to barn først, derav en veeeldig trøtt og grinete ettåring. Tudeluu!!

11 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

Hahah- ja hva er hemmlighetene deres - de som får tid til alt?
Jeg har bare meg sjøl og jobben å tenke på men finner liten tid sjøl.Eier de flere timer i døgnet mon tro?

Takk for lysere tider!
Herlige kort du har laget - finnes ikke mer koselig enn hjemme mekka kort!:)

Tove sa...

Kjempekule kort! Fikk veldig lyst til å lage selv, men så var det det med tid da, hihi
Men EN dag..:)

Unknown sa...

Så tøffe kort, dette blir koosli...som jeg skulle ha sagt det sjæl...hi,hi. Jeg er bare så klar for bloggtreff, skrev akkurat til Andregasellen at vi måtte ta et cafe treff snart...tenk så hyggelig det hadde vært da. Snøen smelter jo for svarte ikke så lett her nede i skogen vet du...men brannmannen måker vekk litt hver dag...evig optimist han vet du;)) Ha en fin uke videre, så MÅÅÅ vi sees snart asså. Klem.

Rosa sa...

Hei snuppa!!

Ikke skjønner jeg hvordan de får det til... du er ikke den eneste som sliter med ufrivillige bloggepauser om dagen:-S Og kreativiteten, hvor ble det av den??? Svar: druknet, mellom oppvask, oppgaveskriving, rydding og trening!
Synes liksom bare tiden går fortere og fortere jeg.... Hjelp, jeg vil AV!!!

Håper alt står bra til sånn ellers, du skjønne kvinne!:-)

Stor klem over fjorden, Rosa

gult hus i svingen sa...

har fullstendig fortrengt tida da barna var små jeg, selv om enkelte episoder kommer tilbake når jeg leser bloggene deres:) Ei uhyre slitsom og artig tid som aldri kommer tilbake(heldigvis?)
Så fine kort...takk for tipset:) Stlle klokka? Ja takk:)

Klem Trine som kikker ut på det snødekte,igjen!, landskapet utafor:)

ReVinyl sa...

Ja, den som har oppdaget den hemmeligheten så...da hadde ikke jeg gått hjemme her hver dag og vært utslitt ;)

Blogging må være for de som går hjemme eller som har tonnevis av energi og inspriasjon.
Hurra for de som får det til! OG hurra for oss andre som har innsett at det er like bra og ikke få det til ;) Fin dag te dæ! Klæm

ReVinyl sa...

Distre ja, kjære mæ...glemte jo helt å kommentere disse flotte kortene dine!! Kongeide som det er fare for at jeg kommer til å kopiere ;)

Datt sa...

Steiki, såååå kule kort!! :D

pingo sa...

supersøte kort! kanskje eg kan få eit i posten ein gong :-P

ønskar deg ei fin helg!
klem frå romsdalen

Pafrika Og Belkini sa...

Så überkule kort! Og sånn bokstavtapelager - dymo-maskin, altså? Hvor i all verden får man kjøpt slike? Jeg vil ha!! Ser for meg en uendelig rekke av bruksområder. Kortlaging har jeg alltid tenkt er litt sånn scrapbookaktig, og ikke helt meg, men nå fikk jeg jammen lyst til å starte egen produksjon. Dymomaskin, må ha! Asap!

Anonym sa...

Aduccavaillat xaikalitag Clurlnuby [url=http://usillumaror.com]iziananatt[/url] jalfEffopsdap http://gussannghor.com Foussyvub