tirsdag 16. august 2011

Svart utfordring

Ida Susanne med bloggen Sukkertøy for øyet har utfordret. Og jeg har tatt den! Temaet er fargen svart, og det er det sannelig ikke mye av i dette hus. Jeg har hatt en lang, lang antisvart-periode, derfor var dette en utfordring. Men etter utrolig masse graving i skuffer og skap fant jeg jo ut at vi faktisk har en del svarte ting rundtomkring. Bare se her:


Arvet lampe, ellers er alt kjøpt på loppis rundtomkring. Albumet kostet en femmer, og er stapp full av morsomme familiebilder. Morsomt å kikke i og fundere på hvem alle menneskene er.


Mammas gamle kurér, platte med temaet møbler (står en hel avhandling om norsk møbelindustri bak), bakelittbestikk og mummikopp (med sprekk i... Argh!).


Ramme plukket ut av en container, gamle postkort, lekefigurer av tre, en sukkerklype og sagnfiguren "mörksuggan" fra en dyp skog i Sverige.


Bestemors gamle gamp! Denne har jeg sydd grytelapper på, tro det eller ei.


Innrammet notehefte, arvet tekanne og gullkopp fra Villa C rett nedi gata. Jada, gullkoppen passer ikke inn i utfordringen. I know! Men den passet perfekt til tekanna, noe jeg oppdaget først i dag :-)


Og sist men ikke minst, en fantastisk gallakjole kuppet for 200 kroner. Denne er FIN!


Paljettbroderi, blonder og fløyelsbånd. Kan man ønske mer?

Dette var det jeg kunne oppdrive i svart, og jeg tror kanskje at min antisvarte periode er over. Tror sannelig noen av disse tingene skal få fortsette å stå fremme :-D

7 kommentarer:

Skjerstad sa...

Her var det mye fint Tevanga :) Misunner deg Kurèr radioen og den kjolen var nydelig :) Skal se om det er noe svart her hjemme jeg også .Fint å bryte med svart og hvitt blant alle fargene .

Klem fra Janne :)

gult hus i svingen sa...

Skal si deg du fant en del svart ja:) Og mange fine ting:) Liker Kurerradioen, vi har en i tre og den er brun, ikke like fin som din mao:) Har en del svart vi også, men er nok inni en veldig sprek periode når det kommer til farger jeg nå:)
Nydelig kjole til ei vakker jente;)Kofferten da, får jeg kjøpe den?;)

klem fra Trine:)

Sukkertøy for øyet sa...

...Du har den KULESTE vekkerklokka!!
Meg og vekkerklokker liksom *ler*

Koselig du slang deg på utfordringen snupp :)

MøbelPøbel sa...

Sukk* For en nydelig radio<3
Mange fine ting du viser her frøken:)

Wilhelmine sa...

Du har jo absolutt den fineste reiseradioen jeg har sett...ååå som jeg ønsker meg en slik, husker mormor hadde en på kjøkkenet sitt. Det er bare så koselig hos deg asså søte Tevanga...vi må få til et lite kaffeslabras snart da...hadde vært så koselig å se deg igjen, også må jo jeg til den derre Villa C...klem Wilhelmine

Louise sa...

Fine sorte ting altså!
Jeg likte kofferten og vekkerklokken spesielt godt:-)

TheaJ sa...

Så mye lekkert du har! Likte kofferten kjempegodt.

Fortsatt god søndagskveld.