torsdag 27. oktober 2011

Vi har flyttet!

Puh. Tungt var det, og slitne ble vi. Men i går kveld tok vi med tannbørster og dyner, og nå er første natt tilbrakt i ny residens. Vi konkluderer med at det er veldig koselig å være her, men vi har er par ting vi må venne oss til. Blant annet er det en rimelig bratt oppoverbakke på kjøkkenet, og tilsvarende nedoverbakke på stua. Ah, sjarmen med gamle hus! Noen dager nå, så slutter vi sikkert å føle oss sjøsyke :-)

9 kommentarer:

Hennes sa...

Gratulerer med ny residens.
Dette blir spennende til tusen, gleder meg til å følge med på huset og bakkene;O)

Ha en flott helg.
Klem Linda.

gult hus i svingen sa...

Så herlig med nytt, gammelt hus:) Og tenk når dere får satt deres preg på huset, blir det bare enda bedre:)

Lykke til:)

klem fra Trine:)

Hjertedamas blogg sa...

Spennende med gammelt hus. Jeg elsker de, selv om selv valgte å rive vårt etter å ha bodd i det i 18 år....uten bad.....men med masse mus og fukt og råte. Jeg ble veldig syk av huset. Til slutt rev vi hele greia, og satte opp et enkelt, ikke så veldig stort, men friskt hus. Med bad!!!!! I enkel standard. I vårt hus er det ikke luksus og dyre ting. Men jeg må innrømme at jeg kunne tenkt meg å bo i et gammelt og sjarmerende hus:DDDDDD Klemz Grethe

hege sa...

Så godt det må være å endelig være inne!! Jeg gleder meg masse til enda flere bilder av den nye boligen. Nydelig sted dere har fått dere;-)) Har drømt om å bo i et gammelt kråkeslott med mange spennende kriker og kroker - men dessverre deler ikke Revisoren den drømmen.

Skjerstad sa...

Så fint det ser ut til at dere får det :) Likte deres gamle hjem så godt . Og dette blir så bra !

Lykke til med resten av rigginga ;)
God helg !
Klem fra Janne

Anonym sa...

Hei på deg!

Jeg visste ikke at du var så flink en blogger, frøken. Du er jo bare kjempeflink! Nå har jeg kost meg med mange av dine blogginnlegg. Lykke, lykke til med nytt hus.

Stoooor klem fra imponert HØNE ;)

Pingo sa...

Gleder meg til å komme og se. Følger fortsatt bloggen din fast - alltid kjekt med nye oppdateringer! Gleder meg til neste innlegg :-)

God søndag og god helg - fra enda ei høne :-P

Eli Sofie Kvernmo sa...

På tide med et blogginnlegg no søs!!! Hoho,bli itj fred å få no som æ har oppdaga bloggen din! Storesøs wants more!!! Veit at du itj e i toppform for tida,men et biiitteliite innlegg da? Nå nytt i nyhuset eller nå søte bilda av englebassan te tante? Syns forøvrig du e kjæmpeflink æ,både med bilda,skriving og kreativitet! Arti å følg med kvardagslivet i Fredrikstad. Liker masse!!! :D

Fru Samuelsen sa...

Hei!

Sjøsyken går over!! Vi flyttet inn i et hus i juni der trappen til loftet ikke akkurat er "i vater", kan du si. Nå merker jeg ingenting, men gjester som skal på omvisning er gode til å kommentere trappen, men sånne ting gir et hus sjel og sjarme, synes jeg da:-))))
Kos deg i det nye huset, ser veldig koselig ut!!

Klem Fru Samuelsen:-))