torsdag 6. mai 2010

Endelig blir det barnerom

Den eldste gutten vår fylte 2 år i april, og har bare nettopp flyttet ut av soverommet vårt. Det ble han bare nødt til ettersom minstemann meldte sin ankomst... I en ideell verden skulle eldstemann flytte inn på et fiks ferdig barnerom, men neida. Trege som vi er, har han til nå sovet på et rotete gjesterom, midt oppi papirhauger, loppefunn foreløpig uten bestemmelsessted og annet rammel og skrot. Men nå blir det andre boller. I juni får vi huset fullt av folk i forbindelse med at vi skal ha dåp, og da må vi bare ordne litt rundt oss. Nå skal et rotete kontor bli barnerom, og et rotete gjesterom bli et hyggelig og RYDDIG gjesterom!


I fjor var jeg så heldig å arve denne flotte skuvsenga. Den kommer fra gården pappa vokste opp på, og det er denne som skal bli Ole Gabriels nye seng. Til nå har han ligget i sprinkelseng, så det blir spennende med "storseng".


Jeg er fullstendig forelsket i dette stoffet. Det er et madrasstrekk, fungerer akkurat som et stretchlaken. Jeg vet ikke helt hva stofftypen heter, kanskje lurex? Noe i den dur ihvertfall. Mamma var helt forferdet over at jeg ville ha det da det dukket opp langt inne i bestemor og bestefars kott, dekt med muselort og støv. (var heldigvis pakket i plast....) Det ligger virkelig noe i uttrykket "some peoples trash, other peoples glory...

2 kommentarer:

Ida Susanne sa...

God morgen SøTe DeG
...Jeg ble så glad for de gode ordene du hadde lagt igjen hos meg, kjempe koselig altså..
..Hjerte-bank stoff du har der
Det skulle jeg gjerne harr fingra i*knis*

Gleder meg til å se utviklingen av barnerommet og sluttresultatet, finnes jo nesten ikke noe mer morro en å innrede barnerom..
I vinter innredet jeg en egen "barne-krok" på rommet nede i leiligheten, og jeg har ikke barn engang*ler*
Kjempe morro:)

Lykke til iallefall.

Ha en heeeeerlig helg snuppa

Klem Ida Susanne

Kaspara sa...

Hei Tevanga
Fantastisk skuvseng og like fantastisk stoff!
Heldige 2-åring!
Tusen takk for lang og nydelig kommentar! Ble helt rørt over lystenningen din, men jeg tror virkelig det er mer mellom himmel og jord enn vi helt kan fatte og forstå.
Jeg tror på det at det er faren din som på sin måte fremdeles er rundt dere og følger med på sine barenbarn og deg.
Så på programmet fra "Sjel til sjel" på tv og det fikk meg bare til å tro enda sterkere på dette med at denne spurven hadde en tilknytning til pappa. Det gir som en annen kommentator sa en "stille glede".
Ha en flott dag!
Klem fra Kaspara