lørdag 10. september 2011

Helg full av Hyss

Jeg er hjemme alene i helga, og da måtte jeg benytte sjansen til å "gjøre noen hyss" som min mor kaller det når det kommer til shopping. Jeg startet allerede i går etter jobb, og suste innom Villa C rett nedi veien. Villa C er bare den søteste lille butikken med de herligste, brukte ting, men denne gangen fant jeg noe mer. Jeg fant Wilhelmine!!! Hun kom inn rett etter meg, og ba om å få knipse noen bilder til bloggen sin. Sist vi møttes var det tjukkeste vinter, og derfor ble jeg usikker på om det var henne, men da butikkdamen så beleilig spurte hva fotograferskens blogg heter og svaret var Wilhelmine, ja da var det bare å gjøre anskrik. Jeg fikk noen herlige klemmer, og bare så du vet det Wilhelmine - hadde du ikke vært på vei et sted, så hadde jeg kidnappet deg og holdt deg som gissel på nærmeste kafé. Får bli neste gang det :-)

I dag suste jeg til Fredrikstad Gamle By for å gå på frimarkedet, og ble på ingen måte skuffet. Joda, det var loppemarked i byen i dag, men jeg orket simpelthen ikke tanken på spisse albuer og "komme først"-stresset. Frimarkedet i gamlebyen er ikke av de billigste, men man kan virkelig finne mye fint der. I dag ble det et fruktfat, et prikkete skjerf og en aldeles herlig porselenselefant. Skåla fant jeg på Villa C, og kløverlysestaken har en helt annen historie. Den fant sin vei til Tevangas hus med hilsen fra ReVinyl. Hun hadde kommet over en slik på sin ferd, og husket at jeg samler på disse. Tusen, tusen takk kjære ReVinyl. Den har fått hedersplass på stua :-)


I gamlebyen er det også et snodig lite antikvariat. Jeg slutter aldri å bli forundret over hvor mange gamle bøker denne mannen har fått plass til på noen få kvadratmeter. Her inne fant jeg en perm med plastlommer i de kuleste retro farger, og flere gode, gamle barnebøker. Jeg har også slengt med mammas gamle froskekopp på bildet. Denne har jeg arvet, og den er bare så innmari søt.


Etter å ha gjort hyss i gamlebyen gikk jeg til H&M i byen og fortsatte der. Nå er det leeenge siden jeg har kjøpt meg nye klær og smykker, men i dag fikk jeg ordnet på det. Ny skjorte, lilla hatt, nerdebriller og ringer ble med meg hjem Hurra!


Sjekk ringene! Den store er fra GinaTricot (som har veeeldig mye stilig stæsj nå...) og de andre fra H&M. Pent dandert på Walthers Drasjé som virkelig er verdt å prøve. Kjempegode!


Nå skal jeg hoppe i dusjen, prøve å være effektiv (vanskelig..) og suse avgårde i bursdagsselskap. Ha en god lørdagskveld alle som måtte kikke innom :-D

6 kommentarer:

Lise B sa...

Så glad jeg er at jeg fant deg, inne på Wilhelmines blogg! De ringene er kjempefine!Og kløverlysestaken, jeg vil samle på dem jeg også!(Hermekråka)

ReVinyl sa...

Jeg synes du og Wilhelmine skulle laget en bruktbutikkguide over Østfold jeg, så kunne jeg kommet og race rundt og plukke med meg godbiter å ;)

Du MÅÅ bare vise bilde av deg med den hatten og brillene da!! Dritkult!!

En liknende retromappe skulle jeg gjerne slått kloa i. Bærre lækker!

Fin hælg og kos dæ i bursdag! Siw

Wilhelmine sa...

Retromappen er jo bare så kul;) Jeg har også gjort noen kupp på loppis i dag...men er hjemme alene jeg også så da skal jeg ligge rett ut på soffaen, spise thai take away, lese ukeblader og lese andres blogger...deilig. Vi MÅ bare få til et cafè treff og det litt kjappt, eller om du kommer hit...vi blogges om det da vet du. Ha en fin frilørdag og jeg bare elsker hatten;))

Namaste (jeo74) sa...

Det var jammen meg ein innholdsrik og vel anvendt dag må eg sei :o)

Så masse flott du hadde fått med deg him og da.
Ps. Eg hadde prøvd å kidnappe dåkke begge 2 om eg hadde hatt muligheten ;o)

Wilhelmine sa...

Hei på deg;) Ja, jeg blir helt satt ut av folk på loppis jeg...skulle tro det var untakstilstand vettu. Jeg var på Gressvik i dag, der var det bare helt KAOS, stakkars de som skulle forsøke å holde styr på betaling etc...ikke lett! Var det der du var også eller? Ha en fin helg videre, klem W

Kaspara sa...

Heisan på en søndag!
Jeg skulle øsnke jeg kunne trylle deg inn i butikk 13 i Tønsberg for en times tid, men jeg har dessverre ikke helt de evnene.
Så mange herlige bruktfunn du har gjort, og det må jo være ekstra inspirerende når du har et fantastisk hus som venter på sine nye eiere.
Så koselig at du traff Wilhelmine!
Ha en strålende søndag!
Klem fra Kaspara