mandag 26. september 2011

Jeg sitter her og kjenner etter...

...om det føles annerledes nå som jeg ikke er i 20-åra lenger. That's right! Jeg har fylt det fine og runde tallet 30. Men jeg tror sannelig verden rusler og går som om det som var i går er det samme også i dag. I går var den store dagen, men feiringen pågikk hele helga. Ingen festivitas, men restaurantbesøk på fredag, kafé både på lørdag og søndag, og mammas hjemmelagde festmiddag på søndag. Tja, et eneste langt etegilde kan man si...


Hm. Var visst på kafé på fredag også. Vi hadde fri på fredag, og freste til Halden for å vandre litt rundt og spise lunsj på Erlandsens konditori. Her får du den besteste chai latte jeg vet om. Verdt turen i seg selv! Og presentasjonen av lunsjen var det ikke noe å si på. Innpakket med sløyfe på :-)


I Halden handlet jeg bursdagsgave til meg selv. Den søteste lille kofferten ble med hjem fra en antikvitetsbutikk. Tror den er i A4-størrelse... For anledningen dollet opp med min høyt elskede Bambi.


Fredag kveld suste vi ut til Hvaler gjestgiveri. Vi gaflet i oss en nydelig treretters middag i flotte omgivelser mens ungene skrålte på hver sin ende av bordet. Bor man sånn til at et besøk på Hvaler er innen rekkevidde så anbefales dette på det varmeste. Desserten ser dere nedenfor, først da den kom på bordet falt det meg inn å ta bilde. De første to rettene slo nemlig alt annet tankearbeid i bakken, jeg hadde min fulle hyre med å smake, smake smake!


På sånne runde dager må bordene dekkes med de fineste dukene.


Tror småguttas gave til mamman sin var å la den nye loppisputa mi være i fred. Ellers har loppisputene i dette huset deprimerende kort levetid.


Dette er mammas eminente romkake. Ingen over, ingen ved siden. Den var stooor på søndag, men har rukket å krympe betraktelig på det siste døgnet...


Husets mini i et lykkelig øyeblikk som inkluderer ovennevnte kake. Jepp, feiringen pågår enda... Kommer ihvertfall til å vare ut dagen. Må være lov å feire i fire dager når man fyller rundt :-)

8 kommentarer:

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Gratulerer så mye med dagen som var!
Og så hyggelig helgen må ha vært, koselige bilder!

ReVinyl sa...

Grattis med overstått!! :D

Det er jenta si som vet å koooose seg det!
Klæm

emblas-kanel sa...

Gratulerer så masse med overstått stordag. Flott feiring - det er som det skal være. Takk for tipset ang hyggelig spisesteder, jeg liker å lese om slike. Ha en flott kveld. Klem

Rosa sa...

Gratulerer så mye med overstått dag, snuppa!!
30 er en fiiiiin alder, trust me;-)
Godt å se du feirer skikkelig, akkurat sånn det skal være det:-D

I dag var jeg til MR av rygg/ bekken og da tenkte jeg på deg:-)
Du er nemlig den eneste jeg kjenner med den type jobb og det er ganske kult! *ler*

Kos deg masse videre, snuppa!

Klem, Rosa

Skjerstad sa...

Gratulerer med den store dagen ! Ser og leser at du har hatt en herlig feiring :) Jeg liker romkake MMMM ;)

Klem fra Janne

hege sa...

Gratulerer med vel overstått!!! Selvsagt må man feire fire dager til ende og vel så det! Høres ut som om du har hatt en perfekt bursdagsfeiring;-)))

Louise sa...

Gratulerer så mye med dagen som var!
Det hørtes ut som om du er blitt feiret skikkelig. Kaken så herlig ut:-) Nam.

Klem fra Louise

gult hus i svingen sa...

Gratulerer så mye med dagen som var:) Ser du har hatt ei deilig bursdagsfeiring:) Den kofferten skulle jeg gjerne ha hatt altså, mine er så store og den Bambien...sukk:)

Ha en fortsatt fin feiring;)

klem Trine:)