tirsdag 8. januar 2013

Ork

Tittelen på dette innlegget er ork, men ikke som i slit, strev og mas. Derimot har jeg kjøpt en fin liten sak fra Ork posters. Den er perfekt grafisk, perfekt i fargene og perfekt nerdete ettersom jeg omgir meg med anatomi og medisinsk fagspråk på jobben. Rett under 200 små kroner for å få den hjem i postkassa. Sjekk ut nettsiden, er du glad i Paris, New York eller London kan kanskje byplakatene friste? I dag har jeg også pakket opp de siste kassene med kopper og kar jeg ikke har sett på over et år, og det var sannelig som å gå på shopping, for der dukket det opp de fineste ting jeg hadde glemt at jeg hadde. Som for eksempel denne gullkanna og gullkoppene. Tror disse skal få pynte opp i stua istedet for inne i et skap med lukket dør.


Når jeg tenker meg om skal jeg sannelig hive meg på månedens NIB-utfordring med dette bildet. For dette bildet er ikke typisk meg sånn som jeg har vært før, men nå kjenner jeg at en forandring er i ferd med å skje. Kanskje er jeg blitt voksen?? Eller kan det være at et år i oppussingskaos og oppdemt inspirasjon tømmer seg ut i en eneste stor ny start? Det spørs bare det. For det er sånn jeg vi ha det rundt meg. Litt strammere, litt mer estetisk, litt mer "gi blanke". Mere Meg :-)

Men nå må jeg sporenstreks finne dusjen, løpe igjennom den og komme meg på jobb. Deilig var det ihvertfall med en friformiddag :-)

11 kommentarer:

Julie sa...

Stilig bilde!
Likte veldig godt veggen i bakgrunnen faktisk!
Vakkert bidrag!
Lykke til i utfordringen!
Ønsker deg en NydeligFlott Tirsdag!
Klem fra Julie :-)

Marte - Inni Min Hule sa...

Lekkert med gull og glass- vasene!
Alltid spennende med et stil- bytte:-)
Lykke til!

Marte - Inni Min Hule sa...

Oioi, beklager alle de like kommentarene! Jeg trodde dataen hadde hengt seg opp, så jeg trykket flere ganger :-b

Carine sa...

Kult bilde :) tommel opp fra meg som digger te/kaffekannen :)

Datt sa...

Steintøff plakat! :)

hege sa...

Superfin plakat! Og skjæra i meg eeeelsker gullkanna og koppen;-)))

Kaspara sa...

Heisan Tevanga
Jeg elsker dette bildet, masse lykke til i konkurransen! Det lille fine grafiske bildet var helt topp og hadde gjerne fått oppholdstillatelse hos meg også.
Tusen tusen takk søte deg for koselig, laaaang kommentar! Så ble jeg hoppende glad for denne kobber-anbefalingen!!! Gjett om jeg skal på Bil-xtra!!! Jeg har sååå lyst til å spraye noen ting og jeg har aldri sprayet i hele mitt liv, bare malt.
Dette gull-serviset var forresten veldig flott og altfor stilig til å være stuet bort.
Nå kommer gutta snart hjem fra skolen og i dag skal vi på nydelig reinsdyrstek hos svigerfar. Far i huset fyller år i dag og svigerfar ville gjene ny på middag.
Glade dager til deg, Tevanga!
Klemmer fra Kaspara

Høytrykk sa...

Så stilig plakat! Jeg er litt nerdete av meg jeg også når det kommer til anatomi, så den skal sjekkes ut med en gang. :)

Louise sa...

Vakkert stilleben!
Gullserviset var virkelig knallfint:-)

Turid Uten Tresko sa...

Herlig bilde! Lykke til! :)

Marianne Leonora sa...

Jeg har lagt meg til som følger. Her var det masse farge og masse inspirasjon. Til å bli glad av.
Ta gjerne en titt inn til meg også. På: marianneleonora.blogspot.no

klem fra Åsne