torsdag 24. januar 2013

Kassehylle og ny plakat


Her om dagen kjørte jeg en liten kveldstur til nabobyen og fine Wilhelmines hus. Der ventet det nemlig en skatt på meg. Dessverre kunne ikke Wilhelmine være hjemme, så skatten ble som avtalt plukket opp av meg på trappa. Nå er den fine gamle Grans-bruskassen innlemmet i dagens lille prosjekt, nemlig denne kassehylla. Jeg sier meg svært så fornøyd med resultatet, og konstaterer med glede at stua ikke virker fullt så tom lenger.


I hylla har jeg stappet inn alskens småting jeg er glad i, noen bøker (for hva er vel en stue uten bøker...), og en vase med noen snodige og litt fine visne typer fra bak uthuset. Jeg har bare stablet kassene, ikke spikret dem sammen eller noe sånt, litt fordi jeg håper å utvide hylla mer etterhvert, og litt fordi jeg ikke greier å ødelegge de fine kassene med spiker. Til høyre for hylla står en kurv med den forrige skatten jeg handlet av Wilhelmine, et deilig vatteppe som er blitt flittig brukt nå når det har vært tosifret antall minusgrader ute.


Plakaten fra Ork posters har fått ny plass, og endelig har den fiiine fugleplakaten fra Sofie Rolfsdotters eplabutikk kommet opp. Tittelen er "going for the gold", og jeg elsker både fargene og det geometriske mønsteret. Sofie Rolfsdotter har maaange fine plakater, jeg skal definitivt handle flere, og ikke koster de skjorta heller. Jeg kjøpte to stykker denne gangen, men den andre er så tøff at den trenger sitt eget innlegg :-)


Under gulljegeren henger et lite stykke kunst undertegnet av husets fireåring, jeg liker spesielt den gule hunden nederst i det høyre hjørnet. Ved siden av henger et fantastisk kort kjøpt på designtorget i Gøteborg med det passende tittelen "Waiting for Gladys". Jeg har oppdaget den såkalte "lærertyggisen" og svinser rundt og klistrer alt mulig rart opp på veggene for tiden.


Ute er det nesten vårstemning med strålende sol, fuglesang og en snillere temperatur en i går. I morgen er det sannelig fredag, og endelig har både Herr T og jeg frihelg. Deilig :-)

6 kommentarer:

Datt sa...

Du - er - inspirerende!! Takk!! :)

Julie sa...

Så herlig stil du har!!
Jeg har også planer om en sånn hylle laget av kasser... men jeg må bare få meg noen kasser først :-P
Digger bildet av den fuglen!!!
Ønsker deg en NydeligFlott fredagskveld!!
Klem fra Julie :-)

Eple sa...

Så mye bra å se på- at jeg må lese innlegget ditt en gang til ;)

Kaspara sa...

Heisan og god kveld!
Tusen takk for de fineste og mest inspirerende ord! Men du, nå ble jeg inspirert av dine fine, frodige bilder og Granskassen ja! Grans Bryggeri ligger jo her i min by Sandefjord og vi drikker mest Gransbrus her i huset.
De er så fine slike gamle trekasser.
Koselig kveld til deg!
Klem fra Kaspara

ReVinyl sa...

Kjempetøft med de kassene altså! Jeg tenker litt på hvordan jeg skal lagre ved...

malla sa...

Ååå for en herlig og kreativ krok du har lagd;)
Koslig og insipirende blogg også,
hit må jeg ta et dypere dykk senere.

Fredrikstad er så koselig, husker før vi tok den store avgjørelsen ang flytting så var vi innom Fredrikstad også.

ELSKER gamlebyen der;)

Legger meg til som følger og kommer snart igjen.

Herlig dag til deg;)

-malla-