tirsdag 6. august 2013

Plutselig tilbake

Hei bloggeverden! Sist jeg gjorde grep her var det mai, vips så ble det august. Sånn kan det gå innimellom. Jeg tror det burde ha stått "Jeg er ute i hagen" eller noe sånt, for det er vel stort sett der jeg har vært. Eller på stranda. Eller på ferie. Og nødvendigvis også på jobben... Men nå føler jeg litt på at en ny sesong snart står for døren, selv om temperaturen tilsier sommer og det blomstrer i hagen. Lufta føles ihvertfall litt råere, nettene er kjøligere og morgenen likeså. Når man står i avslutningen på en sesong og samtidig i starten på neste, da får man lyst på forandring, og det har vi sannelig gjort i stua.


Jeg sliter enda med å være flink fotograf ser jeg, men er det så nøye. Vi har gitt den herlige 50-tallssalongen etter bestemor og bestefar en pause, den skal nok komme til heder og verdighet på andre rom som er "soon to be oppusset". Intet å si på den grønnes estetikk, men sittekomforten skortet det dessverre på. Så exit grønn, enter Karlstad fra IKEA. Den tok litt større plass enn den grønne, så vi måtte ha et mindre bord. Bestemor og bestefar-arkivet sviktet ikke, ned fra loftet kunne hentes ett stykk ganske strøkent smalere teakbord med magasinhylle under. Sofaene er egenhendig sammenmontert av undertegnede, bordet slept ned bratt stige fra loft av samme person. Herr T kom bare hjem fra jobb, satte seg ned og erklærte seg godt fornøyd. Alt i alt ble hele rommet lysere og lettere, og det er jo ikke en alt for dum følelse :-) Nå skal jeg prøve å henge litt rundt her inne i bloggeverden igjen. Men noen bedre fotograf blir jeg nok ikke tror jeg...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Jeg har sett blogg-navnet ditt før, men ikke lagt godt nok merke til den, skjønner jeg nå.... For en flott blogg du har! Bildet traff meg mitt i magen :-)Og jeg leste meg bakover og bakover, og blir så fascinert av det flotte huset, alt dere har fått til, den gode stemningen som utstråles av bildene, samt at du skriver så lett, muntert og godt! Jeg har storkost meg!

Mvh HildeSu

Eple sa...

Du er en strålende fotograf, faktisk. Digger bildene du tar- og det var kjekt med livstegn fra din kant :)

gult hus i svingen sa...

Bildene dine er fine Tevanga, jeg liker dem:) Det ble lyst og lett med Karlstad altså, noen ganger må det praktiske være i høysetet:)
Liker taket i stua kjempegodt:) Vi lever i esker og rotete hus for tida, flytter i månedsskiftet:) Nyhuset skal være innflytningsklart i desember, håpet er å være inne til jul:)
Trine

ReVinyl sa...

Skjønner ikke den fotografgreia du snakker om. Det er sikkert noe du ser sjøl, som jeg ikke ser. Kjempelekker stue med mange hærlige detaljer! Jeg måtte reise fra en koffert i sommer som Frode ikke skjønte at vi trengte. Jeg savner den. Skjønner at jeg må stå hardere på krava når jeg ser din lekre samling :)

Siw

Dynamisk Salong sa...

Den herlige stua di assa! Liker utrolig godt den lekne retro-inspirerte stilen din. Minner meg litt om min egen, - om jeg må få si det, knis... Så kanskje ikke så rart jeg faller pladask for huset ditt. Klem fra Beate

siri ore elle sa...

Fantastisk stue du har!! Så masse stilig detaljer! Flott tak i stua!!!
Fortsatt god helg til deg!
Siri

Line sa...

Hei! Tusen hjertelig takk for en inspirerende blogg:) Fantastisk bra!
Jeg har et spm. Jeg skal pusse opp stua og lurer om du har forslag til en hvitfarge? Hvilken farge er det du har på dette bildet?