mandag 27. mai 2013

Veranda

For det aller første, hipp hurra for at jeg fant igjen kameraet vårt i går. Det har vært borte i en hel måned, og Herr T vurderte faktisk å melde det stjålet. Men så hang det bare på en knagg bak en dør hele tiden... Snakk om å være surrete! Ikke det at bloggelysten akkurat har trengt seg så innmari på... men det får bare være. I anledning renessansen av Hr. Kamera måtte det bli sesongåpning av verandaen.


Verandaen vår er ikke svære greiene, den er lang og smal, men tar det igjen på hyggefaktoren. Det er akkurat like mye veranda den andre veien også, og i tillegg har vi en lik veranda rett over, utenfor soverommet vårt i 2. etasje. I fjor sommer bodde vi bare i 2. etasje, og da var det ikke like enkelt å tusle ut i hagen, så i år nyter vi i fulle drag å kunne åpne døra ut til verandaen og gå ned trappa rett ut på gresset. Nå har det vært mange varme kvelder, og da er det herlig å ta kveldsmat og en kopp te på benken. Sistnevnte ble forøvrig handlet inn på en antikkmesse i Strømstad, putene er fra bestemor og bestefars gamle hytte som skiftet eiere for noen år siden, og Hans... se!!! Nå blogger jeg endelig bordet :-D Førsteklasses teak fra en låve på Ås. Brought to us by veldig gode venner nearby som trengte en opprenskning. Her ute skal det bli godt å være sommeren igjennom!

4 kommentarer:

siri ore elle sa...

Hei der!!
Så godt du fant kameraet igjen da! Jeg lette etter pengepungen min i flere måneder, var i alle butikker og hos politiet, kunne ikke finne den....En morgen kom min datter og vekket meg, med pengepungen i hånda....Jeg hadde jo helt gitt opp å se den igjen.....Det viste seg at hun var synderen...Hun hadde gjemt den under madrassen i dokkevorna for tull og glemt den der, så fant hun den tildeldig igjen denne morgenen...Jeg ble i alle fall superglad!! Hadde tatt ut 2000 kr rett før jeg "mistet" den og pengene hadde ligget trygt under madrassen...
Glassverandaen din er bare så flott!! Så fint med de fargede glassene! Kunne gjerne satt meg ned der:-))Kjempefin benk og veldig kule puter!!
Ha en fin dag, helst uten regn da...
Klem Siri

Anonym sa...

Syns definitivt det var noe kjent med den puta ja... :-)
Fin blogg du har! (Som jeg snikleser.)

Karen

Eple sa...

*sukk* Idyllisk bilde :)

PillePalle sa...

For en utrolig fin veranda. Gratulerer med din funn :)
Klem, PiPa