onsdag 24. april 2013

Skatter fra Finn roen

Jeg nevnte tidligere at jeg var i nabobyen og raidet Finn roen, den fineste interiørbutikk man kan tenke seg. I dag fikk jeg et passende påskudd til å vise frem noen av skattene, ettersom vi dessverre har revet ned verdens fineste tapet fra veggene på vårt blivende kontor. Hadde den vært hel og fin hadde jeg glatt latt den henge, men tidens tann var litt for fremtredende. Jeg fikk heldigvis tatt vare på noen hele og fine biter av herligheten, og før jeg visste ordet av det hadde stillebenene albuet seg frem på kjøkkenet.


Det kommer overhodet ikke frem på bildene hvor søt denne tapeten er, men den har sånn grått "skjærefjøl-retro" mønster i bunnen, og gule og grønne blomster ellers. Vasen og treskjeene er Finn roen-skatter, vasen er brukt og skjeene nye. Trebollen snek seg med i det gode selskap, og var nesten gratis på en loppis forrige helg. Honeycomb fra Finn roen.


Og så har vi rolls-royc'en da. En fungerende og herlig skrivemaskin i mintgrønn utførelse, med det klingende navnet "Hermes baby". Og enda flere honeycombs, man får jo aldri nok av dem!!

Nå er det like før jeg skal ut på joggetur, og etter det blir det fjerning av 400 småstift som sitter GODT fast. Tapeten var lett som en plett å dra av, men alle spiker satt dessverre igjen...


4 kommentarer:

Manuela / Mrs Hardy sa...

så fint, og så tøff skrivemaskin!
:)

siri ore elle sa...

Hei der!! Så fin og koselig tapet! Men ikke godt å bevare noe som ikke er i stand! På syrommet mitt var det er rosa blomstrete tapet, litt i samme stil som din:-) Så fin, men dessverre for ødelagt...Fikk tatt bilde av den da som et minne!
Ha en flott helg!! Kos deg!
Klem Siri

(eddas) sa...

Fine ting og søt tapet:)
fineste helgen til deg..
klemklem

Åpent hus sa...

oj - for et funn
håper det er greit at jeg tar med bildet ditt i et samleinnlegg i kveld. passer perfekt! :)

sommerhilsen fra
Åpent^hus