søndag 7. november 2010

NIB-utfordring

Denne måneden har NIB utfordret oss til å vise stua. Jeg lagde jo akkurat et innlegg om stua mi, men her er altså stasen en gang til. Bortsett fra at jeg har prøvd å ta litt bedre bilder denne gangen. Vi var på besøk hos naboen i går, og fikk etter noen glass vin en kjapp innføring i "hvordan ta bedre bilder". Nå har jeg testet om noe av kunnskapen festet seg. Veldig vaklende, men kanskje en liten fremgang? Har ihvertfall lært å utnytte lyset litt bedre. Vil fremdeles kalle meg en elendig fotograf, men øvelse gjør vel mester. Men, det var stue dette skulle dreie seg om, ikke mine fotografferdigheter...


Så her er sofakroken atter en gang. Litt utenfor alt hvitt-boksen, men vi trives med det. Bortsett fra sofaene er alle møbler og ting loppefunn eller arvet. Spesielt glad er jeg i den grønne stolen jeg har arvet etter besteforeldrene mine.


Bildene over sofaen er alltid skjeve, uansett hvor mye jeg retter på dem. Lurer på om noen går rundt der nede om natten og "fikser litt"...Bordet kostet 100 kr på loppis og hjørneskapet kostet 100 kr på bruktbutikk. Billig moro som det også heter..

Dette var altså stua mi. Her har jeg planer om å sitte i kveld og se masse på tv, helst med en kopp te og bittelitt mørk sjokolade. Tudeluuu!

13 kommentarer:

Rosa sa...

Hei søta!

Du, de bildene var råbra da!!! Du har helt klart fulgt med i timen, hehe... Og alt blir jo sååå mye enklere med et glass vin eller 3!
Digger fortsatt stua di jeg, og nå oppdaget jeg at jeg har hatt samme sofa som deg for noen år siden. Moro!

Kos deg med tv, te og sjokolade- samme her;-)

Stor klem, Rosa

PS: Nå har jeg til og med fått sjekket mailen, og sendt deg et svar! :-D

Datt sa...

Ah, jeg eeelsker den stua, så koselig sammensetning av ting og farger! :D

emblas-kanel sa...

Kjempekoselig stue du har! Den grønne stolen var kjempefin. Jeg har også et par arvede stoler jeg er så glad i.
Kos deg med te og sjokolade.
Klem, Eva

Husfruen of Hilltop House sa...

Koselig!
Ha en fortsatt fin søndag! Ta gjerne en tur innom bloggen min, og bli med på mini give away, om du har lyst. :-)

gult hus i svingen sa...

her er det hjemmekoslig og stilig, synes jeg:) Liker stua di med andre ord:) Mange fiiine ting her:) Liker spesielt den grønne stolen og salongbordet:)

Klem fra Trine:)

Janniche sa...

Så koselig stue!! Og fine bilder! Jeg sliter også med å ta bilder, spesielt inne... Nesten alle bildene på bloggen min er tatt med mobilkamera (!) - fordi det ofte blir enten for mye blitz eller for mørkt med det vanlige kameraet...
Kjekt å se at du har mye brukt og gammelt - det har jeg òg! Og nå er vi jo med i samme konkurranse!! - jeg er med for første gang!!! - er jo lov å prøve seg;)
Stikk gjerne innom meg også for en titt!

Lykke til!!

Klem fra Janni,
Duse Pasteller

Andregasellen sa...

Heisann!
Ble kjempefine bilder synes jeg!Veldig koselig stue:)Jeg digger den grønne stolen!Den er rålekker altså!
Lykke til med utfordringen da:)
Ha en fin søndagskveld1

Namaste (jeo74) sa...

Flotte stua du har altså, og bildene blei jo kjempefine! Spesielt den grønne stolen fallt eg for, så eg forstår at du e glad i den ja :o)

Måtte flira av det forrige innlegget ditt og, du e gooood!

Og du har lik kanne, og det finns krus!!! Dååån! Ein tanke misunnelig kan du sei, og har et smil om munnen for at me alle 3 har lik :o)

Ha ein finfin kveld, og lykke te med utforsdringen!

skjerstad sa...

Kjempetrivelig stue dere har !! Spekket med mange lekkerier , den grønne stolen, tivolilampa,bordet,og det gule fatet :)

Lykke til i konkurransen :)
Klem Janne

Brigg sa...

Herlig stue! likte bildeveggen over sofaen!! herlig og artig nostalgisk over stuekroken din:_)

Sanne sa...

ÅH, digger den grønne stolen din og puta som ligger oppi og tekannen på bordet og... alt egentlig .:) Nydelig stue har du

Pafrika Og Belkini sa...

Fine stova, og fine bilder! Og høye og rungende hurrarop når vi ror gruppearbeid midtfjords og senker elendigheten for evig og alltid! Og fine grønne stolen! Nå går jeg inn i fin-modus her, kjenner jeg. Men det er så deilig grønt og avslappende her inne. Nett som stolen din! ;)

AbluMoo sa...

Så fin stue du har. :)