søndag 23. september 2012

Små utskeielser 2

Gikk på en ny, herlig smell i går da jeg fikk anledning til å svippe innom Fretex på en lørdag formiddag uten barna på slep. Tre barnebøker og en lysestake maken som en jeg har fra før ble kjapt hanket inn. Men dagens kupp var definitivt de på bildet. Skoene gadd jeg ikke engang å prøve, jeg bare sjekket at størrelsen stemte. Vel hjemme og vel prøvd konstaterer jeg at de passer, men er et snev romslige. Hvilket bare er bra, for da har jeg plass til tykke strømpebukser nedi når vinteren gjør sin innmarsj :-) De er ihvertfall innmari fine, italienske og 69 kr billige. Boksen traff meg rett i hjertet og jeg betalte lykkelig 35 kr for den. Den skal få gjemme på ett eller annet hjemmelaget og godt når det nærmer seg jul. Nå skal jeg henge opp en diger klesvask, og etterpå blir det kaffekos med den nye dilla mi, nemlig lakris-is. Farlig godt... God søndag til alle som stikker nesa innom :-D

4 kommentarer:

Eple sa...

Supersmell som det er digg å gå på!!

Synes det er veldig kjekt å følge bloggen din, men har vært dårlig med å gi livstegn i det siste... Men jeg følger med på oppussingen, og synes det ser så lovendes ut :)

Rosa sa...

Hei snuppa!!

Herlighet, når "snakket" vi egentlig sammen sist???
Jeg har jo vært totalt fraværende i bloggelandet i flere måneder, men nå er jeg tilbake!!! :-D
Har virkelig savnet både deg, inspirasjonen og alle de hyggelige kommentarene så nå bare gleder jeg meg til å komme ordentlig igang igjen!

Siden sist har jeg flyttet til Oslo, så NÅ må vi vel kunne få til å møtes snart? :-)))

Håper alt står bra til hos deg og at du får en finfin søndag.

Masse klemmer, Rosa

Namaste (jeo74) sa...

Litt urskeielser må te :o)
Syns nå dine var ganske beskjedne eg da ;o)

Og jaaa; Wien e ein vakker by :o)

Håpe du har gode dager snuppa!

Emmas hvite borg sa...

Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss
kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette ♥