tirsdag 18. september 2012

Små utskeielser

Ny uke, nye muligheter. Høsten er her for fulle mugger, noe som egentlig er helt greit. En eller annen gang i natt bråvåknet jeg av et knakende tordenskrall, og siden har igrunnen regnet bøttet ned. Utpå formiddagen har det derimot klarnet bra opp, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på litt fotografering. Dessverre står det ikke særlig bra til med fotokunnskapene, noe feil er det alltid med bildene. Som regel er de uskarpe... Men skitt au! Jeg kan vel ikke stoppe å blogge av sånne årsaker??? Nei nei nei. Det som derimot er litt uinspirerende er å aldri ha noe digg å vise frem. Vi er nemlig særdeles hverdagslige av oss. Kjøkkenet vårt blir sørenmegklype aaldri ferdig, selv om kjøkkeninnredninga står der. Vi har kjøpestopp, derfor er det lite nytt å vise frem, og alle herligheter som trylles frem på kjøkkenet er enten oppspist med en gang eller puttet i beholdere så kjedelige at det ikke er dokumentasjonen verdt. Men regler er til for å bytes, he he :-) På forrige lønningsdag snek jeg meg ut i handelsstandens rike, som en siklende og snikete spøkelseskladd, og fikk utløp for litt av all innestengt desperasjon som har lagret seg opp i noen måneder.


Heee heee, jeg gnir meg i henda. Dette putevaret er nemlig helt perfekt! Det har en bra størrelse, kostet bare 99 kr, og har fargekombinasjonene svart, grått og gult som jeg har kjempedille på for tiden. Hurra for Kremmerhuset!!


Noe annet jeg har komplett dille på er målebånd/tommestokker. Jeg vet da søren hva som er så stas med dette, men plutselig samler jeg visst på dem... La meg først beklage det uskarpe bildet, deretter vil jeg utbasunere at esken øverst til venstre inneholder en innmari god sjokolade fra Sør-Afrika. Den heter Trinidad, og det som står (uleselig, beklager...) i den hvite ruta er smakskarakteristika. Intet mindre enn: Nutty and earthy character, malt and molasses. Den inneholder kun kakaobønner, rørsukker og kakaosmør. Mørk og deilig, mmmmmmmmmm :-) Innpakningen er utrolig stilig, og den er kjøpt på Ekeby gård. Det hvite målebåndet og den svarte tommestokken er fra Søstrene Grene, og kostet bare noen tiere. Jeg synes dette var en overkommelig utskeielse, og er veeldig fornøyd :-) Noe annet som bidrar til godt humør og økt moral er at i løpet av formiddagen er varmekabler lagt i blivende stue, og tregolvet oppå der igjen er i skrivende stund in progress. Om få dager bestiller vi stikkontakter og brytere til kjøkkenet, i morgen ankommer kjøleskapet vårt byen, og da er det søren ikke mye som mangler på at vi kan flytte inn våre kopper og kar. Hurra!!!

På tampen må jeg også passe på å takke og bukke for alle gode kommentarer jeg har fått om kjøkkeninnredningen. Kunne ønske jeg kunne samle dere alle og servere kaffe og eplekake :-D

6 kommentarer:

Fru Samuelsen sa...

Hei på deg!!
Synes nesten jeg kunne se deg for meg, snikenede rundt på lønningsdagen....
Kjenner veldig godt igjen følelsen, vi her nemlig kjøpestopp her også.
Kjempefint putetrekk, skulle gjerne vært på Kremmerhuset, men vet ikke en gang om det finnes en butikk i nærheten...Gøy å finne noe som ikke er så dyrt da:-)))
Fin tirsdag til deg!!
Klem Siri

beatehemsborg sa...

hi, hi... så herlig med slike små (forbudte) innkjøp!

Og fytti rakker`n for et lekkert kjøkken dere har på gang!!

nyt dagen

klem

Datt sa...

Synes bildet ble fiiiinfint jeg! ;) Og målebånd er jo en nødvendighet - når man skal måle noe! Du finner vel alltids noe å måle vel... :P ;)

Louise sa...

Det beviser jo at små ting gir stor glede! Og veldig fint bilde, det nederste.

Jeg har også kjøpestopp for tiden, sparer til oppussing sånn som dere gjør. Men på lørdag går yndlingsloppemarkedet av stablen, og jeg kjenner på meg at jeg har liten lyst til å gå glipp av det (til tross for loppestopp).
Også må jeg bare si at kjøkkenet deres virkelig er knallfint!! Drømmekjøkken:-)

Bdicte sa...

De "hemmelige" innkjøpene er ofte de beste, hihi..:)

Veldig koselig blogg du har - har lest her inne litt nå. Kommer gjerne igjen:)

Hilsen Benedicte

hege sa...

Det er da alltid noe å måle, så noen målebånd er alltid på sin plass! Jeg har for øvrig oppdaget at jeg har dilla på plaster (og da tenker jeg ikke akkurat på Norgesplaster i metervis men snarere heller slike søte plaster med dekor på). Det er ikke det at jeg går rundt og håper at folk skal slå seg, altså (men dersom det skulle skje er jeg i det minste parat...) - men plutselig sitter man der med skuffen full og oppdager at man har fått dilla...

Gleder meg til å se enda flere ferdige resultater fra huset deres - men har det på ingen måte travelt;-)