torsdag 26. august 2010

Høst? Eller ikke...

På mandag var vi på stranda og solte oss, på tirsdag kom årets første høststorm. Hutre! Tevangamannen drømte om varme boller og kakao, og som tenkt så gjort. Minstemann hadde lagt seg for natta, men Ole Gabriel fikk være med på kalaset. Vi hadde det veldig koselig mens vinden hylte og regnet pisket utenfor.

I mangel av bilde fra stormdagen får dette duge.
Stua er ihvertfall ryddig!!

Dagen etter var det jammen nesten sommer igjen. Vi ribbet kirsebærtreet i hagen, og lagde svensk smulpaj. Jeg anbefaler nettsiden www.smulpaj.se på det varmeste! Så enkelt, og så godt. Feilen med meg er at jeg enda ikke er helt vant til denne bloggingen. Etter at baksten er spist opp og bare skitne fat står igjen kommer jeg på at jeg kanskje skulle ha tatt et par bilder av herligheten. Får jobbe litt med meg selv her...

























Den store baljen min med zinniablomster klarte seg over stormen. De er virkelig flotte disse! Jeg sådde både store og små. Og den lyse lilla vasen fra Rice var selvsagt med hjem i takboksen fra Danmark.


Hva annet var med i takboksen? Alt for mye må jeg innrømme. Flaut mye! Det meste ble innhandlet på loppemarkeder i Tisvildeleje og Ebeltoft, og diverse søte gjenbruksbutikker langs veiene vi kjørte. Men også  nye, fargesprakende lekkerier fikk være med hjem.


Herlige håndvevde kjøkkenhåndklær fra Tisvildeleje



Fat i samme serie som et oransje jeg har fra før.
Også kjøpt i Tisvildeleje. Digger!



Disse to bildene fant jeg i Ebeltoft.
Søte og fargerike, og med morsomme budskap attpåtil.



Fransk limonade i litersflasker som
virkelig er alt for fine til å drikke opp...

To fat kjøpt hos kirkens korshær i Ebeltoft for
den nette sum av 20 kr.

Litt papir må man jo selvsagt også ha...

Übersøtt barneservise i keramikk handleti  Gilleleje.
På bildet ser det lyseblått ut,
men i virkeligheten er det mintgrønt.

Ja, dette var bare litt av stasen. Jeg sopte også med meg alt av gammelt leketøy jeg kunne finne på min vei. Sånt var omtrent gratis på loppemarkedene, noe jeg ikke kan fatte og begripe. Jeg tror neste blogg-innlegg må ta for seg dette. Nå skal her ryddes, mamma kommer på besøk i morgen, noe som gir meg og Tevangamannen et spark bak på vaskefronten. Tudeluuuu...

1 kommentar:

skjerstad sa...

Tevanga :) Så mye fint du fikk presset inn i takboksen ;) Det øverste bildet , vi har maken ovn som dere ( på soverommet ) :) Likte de blomstene dine , fargekikk ;)Å være engel typisk kvinnearbeid Ha ha ( har vi et aldri så lite geriljabroderi )

Ha en fin kveld :)