mandag 30. august 2010

Veggpynt

Jeg styrer alltid med ett eller annet veggpynt-prosjekt. Overalt i huset ligger halvferdige og mer eller mindre vellykkede bilder, etc, strødd utover. Jeg tør aldri henge ting på veggen før jeg er bombe sikker på hvor det skal henge, og resultatet blir som regel at jeg flytter prosjektene rundt, fra sofa til spisebord, videre til senga på gjesterommet, kanskje en kjapp tur innom et skap, før det igjen ender opp utover sofaen. Jeg har dessverre ikke et hobbyrom som står og venter på å oppbevare halvferdige prosjekter, så drar man ut en spisestuestol her i huset, så kan man banne på at på setet ligger et prosjekt. Men en gang hvert jubelår gjør jeg noen av disse prosjektene ferdig! Her en dag flyttet disse perlebildene inn i den fine rammen jeg fikk av tevangamannens søster. Prosjektet skal få henge på veggen inne hos Ole Gabriel.


Der skal også dette bildet få bo, fordi jeg synes Ole Gabriel er så luggum. Luggum er et skikkelig go-ord jeg bruker alt for sjelden. 


For veldig lenge siden hadde jeg korssting-kick, og satte i gang med et gedigent prosjekt som selvsagt viste seg å være så kjedelig å brodere at det var som å trekke tenner. Pac-man. Og ikke bare selve Pac-man, men hele brettet! 95 prosent av broderiet var bare svart fyll, og det var så saaabla kjedelig at Tevangamannen faktisk avlastet meg innimellom. Men resultatet ble jo ganske bra. Selv om jeg hadde lyst til å ro ut på Glomma og senke det underveis..


Ja, nå er de altså ferdige. Men de skal jo gjerne henge på veggen også... Blir kanskje nærmere jul det da!

3 kommentarer:

skjerstad sa...

Humrer og ler :) ;) Jeg kjenner meg så godt igjen i den derre flyttinga av prosjekter ;)Har ikke hobbyrom jeg heller .Kul ide det med de perlene :)Jeg vet ikke helt hva luggum betyr , men jeg tror det er en "god person " ? :)Artig :)
Ser kjedelig ut med alt det svarte ja , men fint bilde :)

Klæm fra mæ :)
Ha en fin dag :)

skjerstad sa...

Takk for koselig kommentar :) Det er så trivelig med sånne små minner fra barndommen ;) Ser deg for meg , når du venter på at pepperkakene skal bli kalde :)

Lykke til på neste loppe jakt :)

Med et lekent sinn sa...

Herlighet så kult!!! Du imponerer og jeg kjenner meg inspirert! Ahh her likte jeg meg godt og gleder meg til å følge deg videre.

mvh Med et lekent sinn