torsdag 24. februar 2011

En herlig dag!

I dag har jeg vært i himmelen. Eller, nærmere bestemt indre Østfolds gjenbrukshimmel. Wilhelmine, jeg forstår hvorfor du kaller stedet en skatt. Det var sørenmeg et rom på størrelse med stua mi med BARE serviser. Huttemegtu! Ellers var det så kaldt der inne at jeg pustet mer frostrøyk inni huset enn utenfor. Jeg stakk også nesa innom Mysen når jeg først var "borti høgget". Der fant jeg enda en gjenbruksbutikk, og der var det om mulig enda kaldere. Dama der inne hadde faktisk både yttertøy, lue og votter på innendørs. Det spørs om hun måtte spare strøm pga dårlig salg, for hun opererte med de verste blodpriser jeg noen gang har sett. Det hindret meg dessverre ikke i å handle... Den røde gitaren, kattekoppen og damm-spillet fant jeg her. Anyways, dette ble dagens fangst:


Jeg elsker disse lysestakene. Ække mer å si om det. De ble mine til den nette sum av 40 kroner. Nå omfatter samlinga mi to grønne, to rosa og to blå. Pluss en rosa for å henge på veggen med plass til 2 lys i.


To rosa og gule asjetter funnet i "servisestua". Får skikkelig vårfornemmelse av disse :-)


Denne kattekoppen falt jeg helt for. Måtte gi en hundrings for den i den bikkjekalde butikken i Mysen.


Denne kakeboksen hadde så herlige farger.


Gitaren ble vel den aller største hiten. Guttene mine småkranglet om den hele kvelden, og Tevangamannen viste overraskende stor interesse for den han også... De har lignende gitarer på kremmerhuset (rød eller blå), men denne er mer detaljert og forseggjort.


Medisinskap! (Til naboen: Vil tro ditt er finere enn mitt...) Vet ikke helt om det skal inneholde medisiner eller kjøkkenstæsj enda, det vil tiden vise.


Små "krydderhylleskuffer" inni. Kanskje dette kunne bli et te/kaffe-skap? Noen ganger har jeg nemlig akutt medisinsk behov for god, varm te...


Dagens grand finale er allikevel denne lampa. Jeg eeelsker! Nå har vi strengt tatt noen lamper for mye i huset allerede, men sånne sukkertøy får billett hjem allikevel.


Litt vanskelig å få fremstilt fargene korrekt på bildene, men ganske så nærme kom jeg. Mørk brun, beige, rosa, lilla, svart og oransje. Jeg fant skjermen først, og lette så med lys og lykt til jeg fant den perfekte lampefoten. Sammen ble det krutt!


Etter at jeg kom hjem bar det sporenstreks til Clas Ohlsson for å kjøpe passende lyspære og støpsel med jord. Og der sto denne rokkeringen og "ropte" til meg. Den ble min for 250 kroner, og vi har allerede hatt vår første date. Det gikk litt så där i starten, men kom seg kraftig mot slutten. Skal prøve på 20 minutter hver dag, så får jeg se om buksene atter vil passe...


Dette har vært en superduper dag, nå skal jeg satse på å komme meg tidlig i seng, så morgendagen også kan bli brukbar. Tudeluuu!

13 kommentarer:

God som Grønn sa...

Det var mye fint, ja! Grattis!!

Wilhelmine sa...

ÅÅÅÅ, så gøy at du var der da! Ja, ikke sant det er fint der. Vi burde bare dra på en tur sammen dit en gang vet du...med skikkelig retrofaktor...hi,hi. Du fant jo såå mye fint også da. Medisinskapet var jo bare fantastisk. Perfekt teskap;)) Ha en fin helg til deg og dine.

Frk.Eplegrøt sa...

å for en fin kakeboks! :)
Ikke at de andre tingene var noe dårligere - snasent medisinskap asså.
hihi sånn rockering har jeg og...ble brukt mye i starten..nå bare står den der og ser surt på meg..og ja, buksa passer ikke enda for å si det sånn ;)
Ha en fin kveld og ikke minst - i morra ere fredag!
Kos deg :)

ReVinyl sa...

Fiiine bruktfunn!

Tror kanskje jeg må på sightseeing til Østfold utpå våren her ;)

Veldig utplokka på bruktbutikker i Oslo, og loppis får jeg litt noia av for tiden. Klæm

skjerstad sa...

Hallo !! Så masse snadder :) Jeg digger de lysestakene du har , ser etter dem jeg også , og har dine på minnet . Så har du funnet 2 til , heldige deg :) Lampa var jo bare rå !Gleder meg til å se den inne hos deg senere ;)

Ha det fint :)
Klem fra Janne

pingo sa...

mykje snacks her! skal heretter følgje bloggen din fast :-)
god helg snuppa!

Eple sa...

FOR noen varp! lampen og medisinskapet var virkelige godbiter. Misunner deg dem, ja :)

Ha en fin helg!!

Namaste (jeo74) sa...

Det var jammen meg litt av ein fangst ja!!!
Djiiiiizez!

Likte særlig godt boksen og gitaren og det medisinskapet var jo barra dritstiligt inni da!!! Fy søren!

Håpe du og dine får ei flottanes helg og :o)

emblas-kanel sa...

Så mye flott du har funnet! Det medisinskapet var skikkelig fint inni, og det er god medisin i god te!
Skulle gjerne bodd litt nærmere den butikken - eller butikken kunne gjerne vært litt nærmere meg.
Ha ei fin helg.
klem fra Eva

Datt sa...

Kattekoppen, og jeg er forelska... Sukk... Pus... :) Og den lampa var helvettes kul, for en fangst du har gjort!!

Pafrika Og Belkini sa...

Bruktbutikker kan definitivt ha noe himmelskt over seg. Og enda flere av de dødsfine lysestakene! Fy søren, det er faktisk litt urettferdig! ;) Har kun sett dem her inne hos deg, men nå vet jeg i det minste hva jeg skal se etter ved neste bruktstopp.

re:signert sa...

Du verden for en deilig farge på blogen din! Minte meg om din da den kom opp ;-) Elsker den grønntonen!! Førstegang innom jeg da. FOR noen loppefun det må jeg si. Skulle gjerne hatt den søte koppen og det krydderskapet. Supernice!! God helg! Signe

Sanne sa...

Åh, det er den kuuuuuuuuuleste lampen jeg har sett på lenge. Er dødsmisunnelig!! Wow. Åh. KJempekjempefin!