søndag 13. februar 2011

Herlig helg med bloggetreff

Dette har vært den besteste helgen på veldig lenge. Den startet med at våre kjære, livreddende naboer passet guttene våre fra fredag til lørdag. Med i pakken inngikk at de hentet dem i barnehagen på fredag ettermiddag, så jeg og Tevangamannen, som hadde fri på fredag, kunne dra inn til Oslo tidlig på dagen. Dvs jeg dro tidligst, han kom subbende etter sånn i to-tida. Jeg trasket opp og ned på Grünerløkka, min favorittbydel i Oslo, og shoppet både nytt og brukt. Lunsj ble inntatt på Fru Hagen, der Tevangamannen omsider fikk vett til å innfinne seg, og videre tok vi en drink på Bar Boca. Vi følte oss kanskje litt merkelige da vi blant alle kaffedrikkende ettermiddagsmennesker slo til med en skikkelig drink, men skal det være, så skal det være. Videre gikk ferden til hotellet, med en pitstop innom Oslo City hvor vi kjøpte et nytt antrekk til Tevangamannen, både skjorte, bukse, sokker og sko. Hurra!! Vi fikk deretter en liten pause på hotellet, og så ventet kveldens Grand Finale, middag på restaurant Oscarsgate. Jeg kunne ha beskrevet alt vi åt, både de 4 fingermatrettene, den 9-retters smaksmenyen med 3 hvileretter (4 fisk/skalldyr-retter, 2 kjøttretter, 1 osterett og 2 desserter), de tre etterrettene m/kaffe og de 3 ulike sjokoladekonfektserveringene. O Hellige Jul!!! Og hertil gasset vi oss med vinmeny pluss champagne. Kan bare oppsummere dette med at måltidet er det beste vi hittil i livet har smakt, og at vi på det varmeste anbefaler et besøk på restaurant Oscarsgate. (Vi sier intet om at det også kostet skjorta... Men Tevangamannen fyller 30 bare en gang i livet, og da skal det ikke spares på kruttet.)


Bildet over viser min presentasjon av Tevangamannens bursdagsgave. Begynte å formulere gaven på et kort, men det ble så omfattende at jeg ganske raskt gikk over til denne mer visuelle presentasjonsformen. "Installasjonen" (må smøre litt tjukt på her!) viser oss to som spiser på restauranten, bor på hotell "Aleneutenbarn" og guttene våre trygt plassert hos naboen. Alt pent plassert oppå et Oslo-kart. Ja, og så har Østfoldbanen sneket seg inn på midten. Egentlig litt feil, han betalte sin egen togbillett... Jaja. Kan jo ikke være perfekt heller...

På lørdag rakk jeg bare såvidt å løpe over terskelen hjemme, stikke nesa inni dusjen, og så bar det videre på bloggetreff hos Wilhelmine. Gps'en kranglet, jeg bante og svor og husket plutselig hvorfor den ble døpt "Fytti Katta" for litt siden, men jeg kom da fram tilslutt. Jeg ble tatt varmt og gledelig imot i døra av Wilhelmine med en stor omfavnelse, og resten av kvelden kan beskrives som det samme... rett og slett en omfavnelse.Fordi jeg tok med det elendige kompaktkameraet vårt jeg egentlig ikke kan, ga jeg fort opp å ta bilder. Alt ble brunt, grått eller uklart. Jeg har istedet prøvd å gjenskape kalaset med en ny "installasjon". Jeg har også inkludert Wilhelmines Brannmann, ettersom han hadde en finger med i spillet i bloggetreffet. Han var visst vaskehjelp før vi kom, og kjentmann da forvirrede damer ikke fant helt frem. Men så var det damene da. Heller enn å smøre på med alle superlativer jeg kan, så trekker jeg det sammen til å si at det var en knakende kjekk gjeng med herlige damer. Bordet bugnet av deilig bakst, og det brant lystig i ovnen. Tilstede var damene bak disse bloggene: Flittiglisene, Bustenelliks busteblogg, Kreativ Impulsiv, Wilhelmines, Fru Dagnys hverdagshjem, Med et lekent sinn, Gasellene, og så meg da. Å, som vi koooooste oss! Timene gikk med lysets hastighet, og vi var alle enige om at vi egentlig kunne ha fortsatt til neste morgen.
Fine Mumsi med bloggen "med et lekent sinn" hadde lagd små brettede stjerner med hemmelige tekster som åpnet seg da de ble lagt i en bolle med vann. Stjernene inneholdt alt fra alle barna-vitser til visdomsord og I love blogging. I tillegg hadde hun lagd en bonusgave, som så ut som en papirrose, og inni befant det seg en nydelig knott. Wilhelmine, som må være en legende på kjøkkenet, hadde lagd bringebærsjokolade som alle fikk med seg hjem. Smelt! (Ikke sjokoladen altså, men hjertet mitt..) Til alle dere herlige bloggedamer: Takk for at jeg fikk møte dere, og dette MÅ vi gjenta, for vi har mye mer å snakke om!

12 kommentarer:

Wilhelmine sa...

Herreguuud så nydelig innlegg, bare så fantastisk den gaven til mannen din og nydelig presentert. Brannmannen er ikke så rent lite stolt over at du har tatt med han i innlegget ditt også...så søtt asså! Jeg er enig i at dette må gjentas, vi har jo bare en million ting å snakke ferdig om...tenk allt vi ikke fikk snakket om a...kaster over ballen jeg nå;))...bloggcafè treff er jo en ide da...må få med Mims som ikke fikk kommet også. Søte ,søte deg, spørs nok om ikke vi hermer på brannmannens bursdag med den derre Oscarsgate plassen. Klemmer fra Nina/Wilhelmine...vi sees må jeg si nå...hi,hi

Frk.Eplegrøt sa...

Herlig 30 års feiring og herlig og også her lese om et mer en velykket bloggtreff :)
Utrolig artig med disse duplo bildene!
Ha en fin start på ny uke :)

gult hus i svingen sa...

for et kreativt bursdagskort:) Er mektig imponert altså:)
Vi skal ha bloggtreff i Trondheim lørdag 9 april, håper du kommer for å være sammen med oss:) Legger ut informasjon idag:)
Ser ut til at bloggtreffet hos Wilhelmine var vellykket, skulle sååå gjerne ha vært der:)

Klem Fra Trine:)

skjerstad sa...

Så gøy å lese :) For ei fantastisk helg ! Romantikk , feiring, shopping, spise ute og ikke minst BLOGGTREFF ! Der skulle jeg vært :)

Ha det fint i dag også :)
Klemmer fra Janne

ReVinyl sa...

Det høres ut som dere har hatt en fantastisk 30 års feiring og du har hatt et fantastisk bloggteff med jentene :)

Digger fremstillingene dine over her....

Jeg har en a w a r d til deg.
Kikk innom hos meg ;) Klæm

Andregasellen sa...

Helt enig altså, dette må vi gjøre igjen!Det var kjempekoselig!!Og tenk som Wilhelmine hadde disket opp for oss, jeg har aldri sett makan jeg!Helt utrolig, hun må ha stått på hele dagen...
Vi blogges!!
Klem fra Ellen Andregasellen!!

Rosa sa...

For en fantastisk helg du har hatt, wow!!!
Sånne restaurantbesøk er virkelig verdt det, helt enig! Skal bare finne en fin herr Rosa til å spandere på meg først;-)
Og angående bloggetreff: nesten gang blir jeg også med, JEG LOVER!!!

Håper du har en finfin mandag også, selv om det er ganske vanskelig å få toppen den helgen;-)

Klem, Rosa

Namaste (jeo74) sa...

Åhhh, for et aldeles nyyydelig innlegg!!!
Ser ut te at me begge har hatt ei perfekt helg :o)
Digge installasjonene dine altså!
Kanskje eg kunne lånt bildet av bloggtreffet?

Sååå kjekt å treffa deg! Må sei eg syns bloggtreffet var særdeles vellykka :o)

Kaspara sa...

Heisan Tevanga
Det var jammen meg vel fortjent etter 11 dager med gjenommsnitt 40 i feber!!!!
Du skriver jo alltid så levende at nå har jeg vært med på restaurant,shopping og bloggtreff.
Veldig gøy å lese om bloggtreffet! Var jo spent på hvordan det ville gå når så mange glade, lystige og kreative damer kom sammen.
Ha en strålende dag, Tevanga!
Klem fra kaspara

Dagny sa...

Takk for en super fin kveld ja!! Helt enig i at det må gjentas :)
Så morsomme illustrasjoner, likte de kjempegodt!! :)
Klem

Namaste (jeo74) sa...

Javisst ser me flotte ut der me sitte ;o)

Tenk at du såg bildene mine på fredagen ja, pussig sammentreff. Det blir nok ikkje siste gang me treffes nei tenke eg. Håpe ikkje det blir så lenge te. Merkelig, god følelse når en kan sitte sånn i timesvis som om en har kjent kvarandre i åresvis :o)

God klem te deg snuppa!

Andregasellen sa...

Hei igjen, jeg så plutselig at jeg ikke var følger her og tenkte: det må være en FEIL.Men nå er det rettet opp altså.Jeg måtte se en gang til på illustrasjonen din fra bloggtreffet, den er bare STOR, he he he.
Fin kveld til deg!