onsdag 14. desember 2011

O du herlige juletid

Jeg er vanligvis ikke en sånn person som bryr meg så overvettes mye med været, men nå begynner til og med jeg å få innvendinger. Joda, det kan ha en viss sammenheng med at vi nettopp har oppdaget at vi har taklekkasje, og at forsikringen mest sannsynlig ikke dekker kostnadene, men det jo litt slitsomt at alt været lar vente på seg året igjennom, for så å slå til med alt på en gang i verste julestria da. Må jo si det. Temperaturen putrer på tre pluss, vinden blåser så kjolen min som henger til tørk INNE på soverommet blafrer i vinden (ok da, verandadøra er visst ikke helt tett heller...), haglbygene kommer som kanonskudd og skremmer vettet av både mann og mus, og sannelig toppes alt dette med tordenvær. I dag har jeg fri på formiddagen, og planla en hyggelig handletur i byen. Men nei.


Hva gjør man så da?? Jo, man lengter til barndommens snørike, krystallklare vinterdager, og så bretter man noen stjerner.


Shit, i løpet av tiden det tok meg å "krote" ned dette blogginnlegget rakk faktisk sola å skinne i noe sånt som 25 sekunder også. Elementene er tydeligvis schizofrene i dag. Det er ikke jeg, jeg har det veldig klart og tydelig for meg at jeg skal på jobb om knappe to timer :-/

6 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Ja ja, du får komme tilbake til Trøndelag da vettu;)
Nydelige stjerner du har bretta:)

Trist med utett tak og hus, håper det ordner seg:)

Ha ei fin førjulstid:)

Klem fra Trine:)

Eple sa...

Superfine stjerner og drittvær på din kant, ser jeg. Jeg har bare drittvær her- ingen heimespøta stjerner i sikte - så du er den heldige av oss... ;)

Stjernene var skikkelig fine, så jeg tror jeg skal prøve meg på noe lignende, jeg også!

God dag videre til deg :)

Anonym sa...

Hei hei!

Skjønner godt værfrustrasonen din. I går kjørte jeg på bar asfalt med 2 plussgrader, og oppdaget plutselig at det var såpeglatt. Hva skjer med værgudene??

Her tilbringer vi en drittværsdag inne med baking av pepperkaker og kjeks. Håper også at vi kanskje kan få startet på alle de julekortene som det begynner å haste med. Jeg og gutta var så heldige å forsove oss helt til halv 9! (Dette skjer veldig sjelden). Så da droppet vi barnehagen og har bare en skikkelig kosedag hjemme..:) Luksus :)

Så fint at ting begynner å ordne seg litt, selv om det dukker opp nye ting. Har etter et år i gammelt hus begynt å skjønne at det meste kan skje, men heldigvis ordner det seg alltid. Har tenkt på deg og dine annenhver dag i hele ehøst!! Håper ikke taklekasjen er alt for stor?!

Her har vi endelig fått snekkerne, rørleggerne og elektrikerne ut av huset, og sitter igjen med et veldig koselig og varmt hus, og en litt slunken lommebok. Men jeg kan nå i hvertfall si at jeg trives veldig godt i mitt "nye" hus. (Det kunne jeg ikke si i fjor). :)

Håper dere fortsatt får en fin tid fremover mot jul!! og god vakt! :)

Stor klem fra M på ÅS :)

ReVinyl sa...

Huff, så kipt... :(

Jeg regner med at du som jeg blir litt lykkelig av å se på de vakre stjernene du har bretta da!
Forrsesten trivelig å hilse på deg på DogA! :)

Siw

pingo sa...

kjempefine stjerner! flink du.

regner her på nordvestlandet også... det ordner seg vel med tetting av tak osv etterhvert.. dyrt å ha hus ja. men vi får kose oss med det vi har! vi har f.eks muligheten til å skape ei magisk juletid for våre små - det er noe som ikke kan måles i kroner og øre, men som betyr og vil bety utrolig mye i livene deres!

stor førjulsklem

Pafrika Og Belkini sa...

Du har slått deg på stjernebretting du også, ser jeg. Lurer alvorlig på å gi dette fenomenet en sjanse jeg også. Drittværet har jeg gitt flere sjanser, og det har benyttet hver eneste en. Frekt, spør du meg!