fredag 30. desember 2011

Ting begynner å skje, planer tar form...

Vi skulle vente leenge med å pusse opp. Bo oss skikkelig inn før vi skulle finne frem hammer og spiker. Men ting blir jo aldri sånn som man tror. Snekkeren vi ville ha var ikke ledig til våren og sommeren, men på vinteren. Så nå braker det løs...


Vi har isolert på loftet og lagt golv, så nå har vi fått masse lagringsplass OG merkbart varmere stue. Deilig :-) All skitten vi må vaske i gangen og nedover trappa etter at snekkerne bar ut stubbloftleira, det snakker vi ikke så mye om...


På sikt skal rommet vi har stue i nå bli til to gutterom. Det skal gjøres ferdig som ett rom først, og så deles det med lettvegger. Når gutta boys flytter ut en gang i uoverskuelig fremtid kan vi bare ta ned lettveggene, og vips så får vi den flotte stua tilbake :-)


Vi trives bare bedre og bedre, og bryr oss foreløpig lite om at vi bor i et oppussingsprosjekt. Vi har en bratt opp/nedoverbakke innvendig pga at det er så skjevt, stygg grå linoleum på golvet i stua, og umalte midlertidige vinduslister. Men det gjør ikkeno, for vi vet det blir bra til slutt. Vi elsker takhøyden, vinduene og all plassen vi har rundt oss. Nå gleder jeg meg som en unge til fredag i neste uke, for da handler det om dette:


Vi skal til Oslo, nærmere bestemt Studio Kvänum. Der skal vi tegne kjøkken, og helst vi jeg at det skal se akkurat slik ut som på bildet over. Jeg håper bare at budsjettet vårt tillater dette kjøkkenet, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg gjør... Jeg krysser fingre!!

6 kommentarer:

Pingo sa...

Se så! Artig å se stadig flere smakebiter. Kjenner jeg deg rett så blir det nok veldig bra. Og deilig å komme i gang med oppussinga! Kjøkken er dyrt... særlig hvis man ønsker noe anna enn ikea. Men - det bruker å ordne seg! Håper du får det kjøkkenet du ønsker deg! Klem

Rosa sa...

Hei vennen!

Og jeg krysser fingrene med deg, og dette var LEKKERT!!! :-)
Og all ære til dere som allerede er i gang med stooor oppussing, ojojoj... ;-)

Håper du får en finfin kveld og helg og at vi sees i det nye året:-)

Masse klemmer, Rosa

Irene sa...

Godt nytt år, frøken! Så fint kjøkkenet var! Håper du får kjøkkenet du drømmer om.

Lykke, lykke til på fredag.

Stor nyttårsklem!

Kaspara sa...

Hei Tevanga
Godt nytt år til deg!
Å, så spennende å se bilder innenfra det fantastiske huset! Også de doble dørene; hjertebank!!!!
Deilig stue og i de hele tatt, dere må da bare være sååå lykkelig over dette huset.
Ha glade dager!
Klem fra Kaspara

gult hus i svingen sa...

dette huset blir bare best, det vet jeg:) ingenting er som gamle hus med masse sjel:) Liker takbordene:)det er jo vakkert som det er:)
Lykke til:)

klem fra Trine:)

Fru Samuelsen sa...

Hei!!

Huset deres ser så spennende ut!! Så fine tak og rosetter, har så sansen for sånt. Vi hadde rosetter i det forrige huset vårt, men de var helt hvite. Fine tak og vinkler på loftet, et hus fullt av sjarm og sjel!

Fin mandagskveld og ny uke til deg!! Og lykke til med alle prosjekter!!

Klem Fru Samuelsen