onsdag 4. januar 2012

Barnerom

I dag har det vært planleggingsdag i barnehagen. Gutta har hatt en skikkelig leke-og kosedag hjemme, og eldstemann kom seg faktisk aldri ut av pysjen... Kranglefrekvensen har vært lav, og puslespill, tegnesaker, barne-CD'er og andre leker har virkelig fått kjørt seg. I tillegg ble det både tid og overskudd til en skikkelig opprydning på gutterommet.


Jeg beklager veldig bildekvaliteten, men er det mørkt ute, så er det mørkt. Men her er iallefall guttas krypinn. De har et stort og deilig rom, og ettersom de er barn og sikkert ikke bryr seg, så fikk de det skjeveste rommet i hele kåken :-) På sikt skal faktisk dette rommet bli et bad, og rørleggeren som var på befaring før jul spøkte med at vi egentlig kunne droppe å rette opp golvet. Som han sa: "Det er jo bare å montere en sluk i borterste venstre hjørne, så renner vannet dit det skal..." Han har jo et poeng. Men det hadde nok blitt litt slitsomt å ha skiftende vannstand rundt omkring i badekaret...


Nå ligger de to små søtisene og sover, og kvelden er enda ung. I morgen har vi en travel dag foran oss, da skal nemlig gamlehuset vårt overleveres i skjønneste orden til de nye eierne, og før den tid skal vi tømme en hel garasje, vaske alle golv og ta siste farvel. Fra klokken to i morgen eier vi altså bare ett hus. Deilig :-)

3 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Det blir fint å være eier av ett hus, man trenger jo strengt tatt ikke mer;)Synes rommet til guttene er fint jeg, skjevheter synes ikke på bildene:) Fine bilder:)
Lykke til i morgen:) Det blir kanskje litt vemodig å overlevere huset til noen andre?

Klem fra Trine:)

Kaspara sa...

Heisan Tevanga
Så koselig barnerom og så fint det ser ut som de leker sammen gutta dine! Det er deilig når kranglefrekvensen er lav!
Og det er deilig å suse rundt i pysj lenge...
Så godt det må være å eie kun et hus, det holder nok for de fleste av oss!
Glade dager til deg og familien din!
Klem fra Kaspara

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempekoselig! :-)