torsdag 12. januar 2012

Kjøkkenthrilleren pågår...

Hm. Blir mye gnål om kjøkken her på bloggen i disse dager... Men det er altså sånn, at Tevangamannen funderer på kjøkkenproblemet vårt i perioder på 10 minutter ca 1 gang annenhver dag, mens jeg vrenger hjernen ut og inn døgnet rundt. Våkner jeg midt på natta, så går det bare et nanodels sekund, så flimrer kjøkkeninnredninger, planløsninger, benkeplater og vitrineskap forbi inni hodet. Blir sliten av sånt jeg. Note to self: Slapp av litt'a!! Uansett, her er ihvertfall rommet som skal bli kjøkken en gang.


Her er taket senka og golvet bittelitt heva, det skal vi selvsagt gjøre noe med. De store, fine vinduene skal bli kvitt de enkle og midlertidige vinduslistene sine, og nye skal på plass. Vi skal ha varme i gulvet, fint tregolv... og selvsagt ett eller annet kjøkken, hva det nå ender med. I det ene hjørnet som ikke er med på bildet blir det et ildsted, enten åpen peis eller peisovn. Det blir såå bra til slutt :-)

2 kommentarer:

Hildur sa...

Det ordner seg nok til slutt! :)

Rosa sa...

Heeeeeeei snuppa!!

Jeg har sjekket både 1 og 2 ganger, logget ut og inn, og jeg får opp kommentarfeltet hver gang. Skjønner ikke hvorfor du ikke gjør det!?
Men selvsagt skal du få ta lodd, skulle da bare mangle!! :-)

Jeg prøver iallefall å være flink, hehe... Trening elsker jeg så det er ikke noe problem, men mat er en utfordring... rettelse: søtsaker er en utfordring, *kremt*.
Men, sta som jeg er så skal det vel gå som jeg håper;-)

Ha en fortsatt fin kveld og uke, så er det snart natta på meg:-)

Klemmer, Rosa