tirsdag 10. januar 2012

Kortevarer

Her om dagen hadde jeg både tid og overskudd til puslerier. Kortlageret nærmet seg tomt med stormskritt, så da var det på tide å fylle på. Kartong + en fransk avis + utbretta muffinsformer fra Åhlens + diverse glansbilder =


Tja, hva skal jeg kalle det? 2012-kolleksjonen ;-)


Det er ihvertfall alltid kjekt å finne disse kortene når man trenger dem. Jeg lager både store og små, humoristiske og vanlige, og noen myntet på småttiser. Da har jeg alltid ett som passer. Jeg er nemlig sånn at innpakning av gaver foregår i den siste halvtimen før vi drar hjemmefra, og kort har jeg alltid tidligere glemt å kjøpe. Det ble som regel til at jeg klippet ut en firkant i hvitt akvarellpapir, tegnet noen enkle blomster og passende budskap (les: krotet ned så blekket skvatt...) og stappa det hele ned i en egnet konvolutt (les: en løs slenger i en skuff et sted som egentlig ikke passet). Nå for tiden går alt så meget bedre. Jeg kan i ro og fred plukke et kort i arkivet, og deretter bruke sparte minutter på å finne riktige sko, pakke ned bleier eller ta på sminke.


Mitt videre mål for kvelden bør være å komme meg i seng minst en time tidligere enn jeg gjorde i går. I morra må jeg opp før klokka seks, og hele kroppen min gruer seg. God kveld til de som måtte titte innom :-)

5 kommentarer:

Wilhelmine sa...

Hei på deg, så fine kort du lager;) Jeg har ennå det jeg fikk av deg på bloggtreffet for et år siden. Skulle ønske jeg hadde juleferie ennå jeg, det er liksom bare gått to uker i januar...ikke det en gang...så begynner jeg å lengte etter ferie...ååå...vinteren er lang asså! Klem W

Louise sa...

Fine kort! Så lurt å bruke muffinsformer, funket veldig bra.
Også synes jeg det er så gøy å titte på bilder av det nye huset deres. Synes det er lurt av dere å heller vente litt med drømmekjøkkenet i stedet for å gå for noe annet, man kan leve fint med et lite kjøkken en stund, ihvertfall når man venter på noe godt:-)
God kveld til deg!

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Flotte kort du lager. Ja det er så smart å ha noen fine tilgjengelig når man plutselig trenger.. Hihi kjenner meg igjen i beskrivelsen din.. Kult med muffinsformene ;)

Eli Kvernmo sa...

Kjæmpefine kort Fridis! Ønske mæ et t bursdagen min..:)Her har vi nettopp jula ut,på høy tid no! Ellers slaps og hulluvær i trøndelag..Hæls goillan!:)

pingo sa...

Berre ein ting å seie: Driiitfine.