tirsdag 14. februar 2012

Dobbelt opp

Jeg har en kronisk lidelse, og den har flere navn. Den kan kalles bestemmelsesvegring, ta to, dobbelt opp, og sikkert mange andre navn. Kort sagt går det ut på at hvis det er mulig å ta med seg/kjøpe flere varianter av samme ting, så gjør jeg alltid det. Skal jeg ha servietter (for å ta et eksempel..) foregår det gjerne slik: Å, disse var fine. Men åj, de finnes i både blå og grønn! Oh no, what to do? Til serviset jeg skal dekke med kan jeg jo bruke begge... Nei, skjærer igjennom her. Tar grønn!! Men så kicker det viktige momentet inn: Hva om jeg står der på lørdag kveld og skal dekke bordet, og så ser jeg med begynnende skrekk at det passer bedre med blå??? Den overordnede prosessentralen tar avgjørelsen lekende lett: Det må bli begge to. Gange denne situsjonen med alle valg jeg må ta på livets vei, så forstår vel enhver at jeg er i stort behov for en ekstra uke ferie i året. Puh! La meg for ordens skyld presisere at dette som regel gjelder materielle ting, ikke basale ting som for eksempel kjæreste :-) (rodde meg fint inn der vel..) Rundt omkring i huset ligger det derfor svære hauger med dobbelt opp. Det kan for eksempel utarte seg slik:

For å være brutalt ærlig ser haugene sjelden sånn ut. Men bortsett fra et par ting jeg plukket ut av en skuff for å komplettere helheten, lå faktisk alt dette og fløt rundt i stue og soverom. Hm, hvis jeg begynner å rydde nå, så kanskje det blir ordnede forhold til helgen?

5 kommentarer:

Louise sa...

Så kule bilder!
Kunne lett hatt disse på veggen, liker organiserte bilder så godt.
Fine ting var det også.

Ha en god dag:-)

Tuppelure sa...

Tøffe bilder! Kjenner meg godt igjen ja. Det verste er når man tar et valg og så blir man bare gående å tenke på om det andre valget var bedre....:O)

Såå koselig kjøkkenkrok! Du er så flink som får det til å se så koselig ut selv midlertidig:O)

gult hus i svingen sa...

Nå må jeg le, som å lese om meg selv dette:) Tar alltid to jeg, vet jeg kommer til å angre når jeg kommer hjem:)
Og FOR et ultratrivelig kjøkken, og med utsikt til vinbenk......mmmmmmmm, liker godt, kjenner jeg:)

klem fra Trine:)

Skjerstad sa...

He he ;) Du jeg kjenner meg litt igjen der altså !

Et spørmål - Var det masken og fjæra du fant på soverommet ? Nei nå var jeg barnslig thi hi ;)

Klæmma fra Janne

Wilhelmine sa...

Kule bilder asså...jeg ville også hatt dem på veggen, Tevanga design;))