fredag 23. november 2012

Endelig fredagI dag går vi ut i ferie. Hele helgen og hele neste uke har vi fri, frii, friiiii! Men i disse dager må jo nødvendigvis sånt klusses til med litt sykdom oppå det hele. Status er at tre av fire har/har hatt feber og halsvondt, Herr T har karret seg på jobb igjen i dag, mens jeg og eldstegutt har en slapp dag hjemme. Vi har sortert lego og kost oss med pepperkaker og brus. Innimellom ble det tid til litt rydding og fotografering, og nå ser det ene av stuas 4 hjørner helgepresentabelt ut, mens de andre tre er stapp fulle av det jeg ryddet bort fra det første.


I går handlet jeg denne Nagel-lysestaken på en bruktbutikk her i byen som skal legges ned. (Beklager uklart bilde :-p) Jeg betalte noen hundrelapper for den, men det var den absolutt verdt. Jeg hadde det innmari moro i går med å stable den i alle mulige varianter... Hvor finner jeg flere deler mon tro??

Nå er eldstegutt lei av angry birds Star wars og forlanger et slag sjørøverspill. Kos dere i helga, alle som måtte titte innom. Det skal ihvertfall jeg, syk eller ikke :-)

2 kommentarer:

Mari Søttar Svendsen sa...

Den blå stolen var bare så fin!! :)
Måtte bare si det!
God Helg :)

*Mari*

gult hus i svingen sa...

God bedring og god helg til dere:) Ferie nå er ikke feil:)
Nydelig lysestake, har ikke sett slike før:)

Klem Trine:)