onsdag 7. november 2012

Novemberkos

November er strengt tatt ikke årets mest bejublede måned. Det er en mørk og guffen mellomting mellom høst og vinter hvor høstens fargefest er over, og vinteren ikke helt greier å feste grepet. Men november har sine lyse sider også. Ikke minst har halve familien min bursdag i november, men det er også den tiden da kosen for alvor setter inn. Mørke morgener, mørke kvelder, stearinlys, varm drikke, den gryende starten på adventsforberedelser og jula innen rekkevidde. Derfor synes jeg NIB har truffet blink på novemberutfordringen med tema kos.


Dette er min type novemberkos. Te, sjokolade og litt kreativt pusleri. Snøkrystallen har jeg tvinnet sammen av glitter-piperensere. Saksa er fra Hay, lampa fra Indiska og dyrene er 2D-puslespillet "animal parade" av Ingela P Arrhenius. Og mandelkverner egner seg fabelaktig som lysestaker... Med dette bidraget slenger jeg meg inn i novemberutfordringen og gleder meg til å se alle de andres koselige bidrag :-D

4 kommentarer:

salige lavendel sa...

Dette var et skikkelig trivelig bilde! Gøy at du har din egen stil, kreativ og spennende!

Skjerstad sa...

Her hadde jeg likt å "JOINE" deg :)
Alt som skal til for en trivelig stund !

Siri Ore Elle sa...

November er jo trist og grå....Men godt vi kan kose oss inne!! Stilig snøkrystall du har laget!!
Fin onsdag til deg:-)))
Klem Siri

Dynamisk Salong sa...

Så veldig koselig ut ja! Fikk lyst å sette meg rett ned og pusle med en bit sjokolade og kaffe attåt :-) Og ideen med mandelkverna var jo aldeles genial! God fredag til deg!