fredag 10. desember 2010

Framdrift på gutterommet

Som regel er det umulig å få gjort en eneste fornuftig ting når jeg er hjemme alene med begge guttene mine. Men for to dager siden skjedde et under. Vet ikke helt hva det var, men gutta lekte seg fint sammen på egenhånd, til tross for at den ene er 10 mnd og den andre 2 år og 8 mnd. Dette førte til at jeg fikk hengt opp ei tallerkenhylle, et bilde og hele tre skoleplansjer på gutterommet. Jihaaa!


Litt uklare bilder dette, men det var det beste jeg klarte i dårlig lys. En liten knert snek seg også med på bildet. Digger sånne knerter i body og strømpebukse, med tilhørende tjukk bleierompe :-)


Endelig kom neshorn-plansjen opp på spiker også. Nå vil ikke knerten være linselus mer, og bestemmer seg for å finne storebror. Mye gøyere å sabotere puslespillet han legger på stua enn å henge rundt fikse-mamma. Overse skuffene uten knotter, vi kan aldri lukke dem igjen, da blir det forferdelig kronglete å få dem opp. Knottene er innhandlet, og ligger på vent til neste fikse-kick.


Hjemmemekket bilde med container-ramme. Den bærer litt preg av dette, men tror ikke gutta bryr seg. Eldstemann syns det var veeeldig fint! Bakgrunnen er et ark fra en blokk kjøpt på panduro, og i tillegg har jeg klistret på litt perlerier, glansbilder og klistremerker.

Nå skal kvelden avsluttes med en julebrus av fiiineste sort, nemlig Dahls. En god kompis av Tevangamannen var innom i dag og avleverte tre kasser. Tenk, det er 72 stykk det! Vi får ikke tak i Dahls julebrus her i Østfold, så gleden var stor. Nå kan jula bare komme :-)

8 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

skal sende ei flaske Dahls julebrus til Wilhelmine idag jeg:) Hun skal sende meg julebrus fra Borg;) Hun påstår at Borg er best:) Har du hørt på maken?

Så fint gutterom, herlige farger, liker skapet:) Artig å se noe grønt, det er sjelden:) Liker grønt jeg:) Søøøt gutt, han reiser seg også ser jeg:) Blir noe å passe på fremover:)

Klem fra Trine:)

emblas-kanel sa...

Så koselig at du er "tilbake" igjen :-)
Det ble kjempetrivelig på gutterommet til småskattene dine.
Ha en fin lørdag.
Klem fra Eva

malu sa...

For en kjempe koselig blogg du har:o)
Hit kommer jeg nok på besøk offte.
Digger cowboy bilde fra gutteromme.
Ha en fin helg:o)

Wilhelmine sa...

Hei, så koselig innlegg. Den søteste lille gutten på bildet. Nydelig seng han har da! jeg sitter også nå og koser meg med julebrus, nyter hver slurk og bare elsker denne drikken. Må ut og hamstre julebrus til uka, for den pleier jo å forsvinne så fort. Det ville bare ha vært krise om ikke jeg hadde x-antall flasker av den her i huset i julen;)

skjerstad sa...

Dahls Julebrus er BEST !! Så heldig du er som får bringt brus på døra helt fra Trøndelag ;) Fint rommet til gutta dine ;) Fint bildet du har laget, ingen som har et slikt bilde i hele verden ;)Er ikke det koselig og tenke på ! Digger den breie fotstillingen til lille gutt he he ;)

Ønsker deg en fin søndag :)
Klæm fra Janne

Datt sa...

Så herlig og sprækt rom! Og så koselig at du la igjen brødsmuler inne hos meg så jeg kunne finne veien hit! For her trives jeg, slenger meg til som følger og kommer tilbake! ;)

Pafrika Og Belkini sa...

Ååh, 72 flasker brus! TENK om det hadde vært cola?! Jeg er en colajunkie, og nå har jeg nettopp skrevet en colakommentar hos Rockefår, som er min med-junkie, og hva har jeg utrolig lyst på nå??
Sukk. Tok den siste boksen før i dag, og det er uansett ikke lov med mer en en boks pr dag, maks. Men julebrus har jeg faktisk, det er nå alltids noe det også.
Nuvel, nok om brus. Tenkte å skryte av ryddeeffektiviteten din, og enda litt mer av husmorevnene dine - tenk, bake ting med kokte eggeplommer i! Gir meg ende over. Lykke til med Berlinerkransene!

Portofritt sa...

Her var det mange fine og artige innlegg. :) Takk for viskelær-historie.