mandag 23. april 2012

Garasjesalgdagen

I natt regnet det, men nå skinner sola. Jeg har formiddagsfri, og har hittil brukt dagen på vasking. Først og fremst vasking av klær, men også denne finingen har fått en runde med såpe og vann. Det trengtes...
I går var det den store garasjesalgdagen, og denne flaska fant jeg i et gammelt beninstasjonslokale utenfor gamlebyen. Det er egentlig synd at jeg ikke la ved en fyrstikkeske på bildet så man ser hvor stor den er. Men 32 cm høy er den! Den har vært fylt med appelsinkonsentrat, og har vært i bruk på Cewex-konditoriet som en gang befant seg i gamlebyen i Fredrikstad. Dette kunne den hyggelige damen som solgte den fortelle, og enda hyggeligere var det at hun kun tok 50 kroner for den. Jeg har prøvd å bevare etiketten, som forteller at konsentratet ble lagd hos Storm chem. laboratorium i Oslo.Garasjesalgdagen er forresten helt genial. Og det aller beste var at man kunne laste ned en app til telefonen, med kart over alle registrerte garasjesalg. Videre kunne man klikke seg inn på hver av de registrerte, og lese hva de skulle selge. Smart, ikke sant? Så slapp jeg å surre rundt i hele byen på lykke og fromme. Nå derimot, skal jeg komponere en lunsj, handle, og dra på jobb. Hasta la vista :-)

2 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Så flott, stor flaske, skjønner bgodt du måtte ta den med hjem:) Ekstra artig blir det når det er en fin historie bak:) Ha ei fin arbeidsøkt da du:)

klem fra Trine:)

Fru Samuelsen sa...

Kjempefin:-))))