mandag 9. april 2012

Slapp dag

Påska nærmer seg slutten. I morgen er det ubønnhørlig hverdag igjen, og livet jager videre. Men vi har kost oss disse dagene, og både de fysiske og mentale batteriene står igjen på 100%. I dag har vi bakt Briggs Malinkake som virkelig har blitt en favoritt her i huset, for på påskeferiens siste dag bøtter regnet nemlig ned, og da gjør en knallgod kake underverker for kropp og sjel.


Vi har jo som kjent flyttet til et nytt sted, og vi liker å utforske nærområdet vårt. Disse dagene har vi vært mye ute, og turene har gått til både kjente og ukjente steder.


Et av de nye stedene vi fant ligger bare en kort sykkeltur fra huset vårt. Her fantes alt hva hjertet måtte begjære, skog, svaberg, utsikt, hav, stier og spennende stener å klatre på for små gutter.


Vi har også fått god tid til å tenke igjennom planer med hus og eiendom. Dette har resultert i at vi kommer til å droppe et soverom til fordel for større entre, vi har store planer for en kjøkkenhage, og vi skjønner at vi virkelig må begynne å spare penger. Men det er bare moro :-) Dette huset og hele eiendommen har så mange muligheter, og foreløpig har vi mer enn nok med å drømme om alt vi har lyst til å gjøre. Resten av dagen i dag skal bare foregå i nuet, og det innebærer å snart varme opp rester av gårsdagens nydelige lammelår. Vi gleder oss, og gidder ikke tenke på hverdagen før i morgen tidlig klokka halv seks. Basta!

3 kommentarer:

Fru Samuelsen sa...

Hei!!
Hverdagen kom brått på her i dag, var ikke spesielt motivert da klokka ringte kl 6.....
Men når man bare kommer seg på jobb, blir det jo så greit som bare det!!
Høres lurt ut å gjøre gangen større!! Alltid godt med god plass i en gang! Blir spennende med kjøkkenplanene deres:-)
Det er dyrt å pusse opp, vi har virkelig erfart det etter vi flyttet inne her for snart et år siden, nå har vi en pause frem til høsten, prøver bare å gjøre ting ferdig som ikke koster så mye...
Men tar vi tiden til hjelp, så kommer vi nok i mål:-)))
Fin kveld og morgendag til deg!!!

Klem fru Samuelsen:-)

Kaspara sa...

Heisan!
Herlig bilder med fornøyde unger på tur! Savner den tiden! Nå sykler de av gårde til fotballbanen og vil absolutt ikke bli med på turer i skog og mark mer. Plutselig var det brått slutt, og det kom litt raskere enn jeg var forberedt på gitt.
Kos deg med ungene på utflukter og ha en flott ny uke!
Klemmer fra Kaspara

Anne Grete sa...

Hei Tevanga
Titter av og til innom bloggen din. Arti blogg. Får litt oppdatering av hvordan dere har det. Ser dere har en del arbeid igjen med huset. Blir sikkert fint etter hvert. Klæm fra tante og onkel uti Moan.