fredag 6. april 2012

Påskefrokost

Lange sløve frokoster er virkelig balsam for sjelen.  Den blekgule duken handlet på loppis for 40 kroner i fjor sommer kom endelig til nytte. En ranunkel bukket under i løpet av natten, og fikk tjene som frokostpynt. Eggene ble kokt sammen med skall fra løk, og fikk en gulbrun farge. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes de brune eggene er mer fristende. De er intet sted å finne i butikkene, så da får man ordne saken selv. Utenfor snør det faktisk, så jeg tipper at en anselig mengde Østfoldinger er potte sure i dag... Vi tar det med knusende ro, og er mer opptatt av at vi har både vin, sjokolade og kjeks i spiskammerset, og lammelår og godt pålegg i kjøleskapet. Blad-, kryssord- og avisbunken tårner høyt, og Viggo Valle durer standhaftig ivei, på podcast dette året.Nå må vi straks sette våre legemer i bevegelse, for vi skal i ettårsbursdag i dag. Fortsatt god påske til alle der ute :-)

2 kommentarer:

Eple sa...

Lange, late frokoster er noe av det beste med påsken! Superfin oppdekking hos deg, og med Sniff på koppen ligger alt til rette for en fin dag ;)

God påske!!

Pingo sa...

Så herlig å sjå at vi er fleire som rett og slett slappar av heime og ikkje stresser oss ihjel etter å kome oss på hytta, gå på ski kvar einaste dag - eller i det heile tatt GJERE så mykje. Deilig - og eg er sikker på at det er lurt - å berre vare heime og i lag med sine kjære ein sjeldan gong. Kanskje fare på besøk, eller få besøk. Men mest av alt kose seg :-) God påske søtaste Tevanga-dame! Klem