onsdag 4. april 2012

Colour addictKaster meg uredd ut i månedens utfordring. Jeg er absolutt en colour addict, og kunne aldri leve i et kritthvitt univers. Da hadde jeg fort blitt desorientert og snøblind. Mitt bidrag denne gangen er et av mine favoritt-loppefunn, nemlig disse nydelige knappene, kombinert med salige bestemors fine serveringsfat. Hu jeda meg så mye småkaker og vafler hun har servert på dette fatet. Men hun trodde nok aldri det skulle prydes av knapper, ei heller flotte seg på internett på denne måten! Hun skulle bare ha visst ;-)

Nå er påskeferien i gang, og vi er slitne som kluter. Tidligere i uka tok vi en beslutning om å droppe årets påskeferie til hytta i Trøndelag, og selv om det er trist at vi ikke får sett alle de vi gjerne skulle ha sett i påska, så var det den rette avgjørelsen for oss akkurat nå. Mye har skjedd det siste halve året, heldigvis ingenting fryktelig og forferdelig, men bare mye. Vi er slitne i kropp og sinn, og trenger å hente oss inn igjen. Nå har vi 5 blanke fridager på å finne tilbake til energien vi vet ligger i dvale inni oss et sted, og det skal vi nok klare!

GOD påske til alle sammen! Vi skal herved greie opp litt rundt oss i stua sånn at man kan bevege seg rundt her, og så avsluttes kvelden med siste episode av Whitechapel på nrk. Sabla bra krim!!

4 kommentarer:

Skjerstad sa...

Så fint bilde Tevanga :)
Herlig grafisk mønster på det fatet ,som har tilhørt din bestemor ;)
det er ekstra stas å ta frem det som har hørt sine kjære til !

Kos dere i Trøndelag :)
Og god påske !
Klem fra Janne som også liker den påskekrimen !

ReVinyl sa...

Hærlige knapper på nydelig bestemorfat :)

Ja, er det noen som er glad i farger så er deg absolutt deg!

Lurt å kjenne etter og gjøre det man trenger og ikke alltid det man har kjempelyst til eller det man tror andre forventer. Dere vinner på det i det lange løp...

Her males og pakkes det. Ungene er hos svigers i Moss og blir. bortskjemte. Nå skal vi finne frem litt vin og godis etterhvert og sette oss i soffan og se på litt krim vi å. Hvis vi finner soffan da..Alle møblene er stua sammen midt i rommet her ;)

Fin påske te dæ og dine!
Klæm Siw

SsSsS sa...

Kjempekule knapper!! :)

Ha en riktig gooood påske :)

high house then radio sa...

Så herlig grafisk mønster på fatet - likte at det bølget så!
Glad påske :)