lørdag 31. mars 2012

Nyinnflyttere

Jeg har fått svingt meg litt i byens bruktbutikker i det siste. Ikke at det er så mange av dem, men forrige helg var det samler og antikkmesse i nabobyen, og der var det jo litt å finne... For eksempel noen små glassfat/skåler her og der. Fine til å ha flaksalt i, eller sjokolade-egg, eller alskens annet man måtte ha for hånden. En sukkerklype snek seg også med, man kan jo ikke leve uten...Det har også flyttet inn noen nye vesener på kjøkkenhylla. Jeg må si at jeg liker oppsynet på denne gjengen her.

I fall noen skulle lure, så er det to eggeglass og et saltkar.

Vi har også gått hen og fått oss svevende bøker. De lå i en amerikakoffert i uthuset, men bestemte seg for at de heller ville campere på veggen inne i stua.


"usynlig" hylle kjøpt på Fanø i fjor sommer.

En av bruktbutikkene kunne by på denne innmari søte vasen. Perfekt for én nellik!


Jeg kjøpte to gamle julekuler også, men de får pent hvile seg i et lite år før de får debutere her på bloggen. Sånt passer seg ikke i disse påsketider!

Nå håper jeg på en kjempefredelig lørdagskveld. Vi ble rundlurt av minstemann tidligere i dag, og har enda ikke kommet oss helt etter sjokket. Vi trodde omgangssyken var et faktum, men det viste seg å bare være god gammeldags bilsyke. Inntil videre puster vi lettet ut, og lurer litt på hvilke konsekvenser dette vil ha for den 8 timers lange bilturen vi skal gjennomføre på torsdag...

God lørdag, godtfolk! Over og ut.

4 kommentarer:

Louise sa...

Hihi, de kyllingene hadde skikkelig personlighet!
Og for et inngangsparti dere har fått i innlegget under her. Det kommer til å bli så fint, for en trapp! Og takhøyde!

God lørdag videre:-)

emblas-kanel sa...

Å så mye fint! Ser du har en "frøken detektiv" svevende. Har noen av de jeg også. Dog ikke i en så stilig hylle som du har :-) Anbefaling for bilsyke - eller rettere sagt - anbefaling for IKKE å bli bilsyk. Vann med ingefær. Virker momentant! Det hjelper også å synge! Helt sant. Ha en god påske! Klem fra Eva :-)

Fru Samuelsen sa...

Hei på deg!!
Kjempefine bilder!! Så stilige eggeglass og saltkar!!
Likte den usynlige bokhylla, sånne ønsker jeg meg nå!!
Og frøken detektiv, har lest noen av de, ja!!
Koselig stue du har!!!
Fin kveld og morgendag til deg!!
klem:-)))

Kaspara sa...

Heisan Tevanga
He,he... jeg er med i sukkerklype-losjen! Man kan definitivt ikke leve uten!
Liker også veldig godt svevende bøker, kunne godt tenkt meg maken.
Glad påske til deg og dine!
klem fra Kaspara