fredag 9. mars 2012

Stilleben

De siste to ukene har vi pakket om alle flytteeskene våre og lagret dem på loftet istedet for 1. etasje. Da jeg hadde gått igjennom alle kassene satt jeg igjen med et lass med ting jeg egentlig ikke har lyst til å pakke ned igjen. Mye av dette har jeg funnet plass til på kjøkkenet og i stua, men masse ligger bare og flyter. I dag samlet jeg sammen litt av dette som bare flyter rundt, og lagde stilleben av det istedet. Mye ryddigere, og hyggeligere :-)


Anatomisk snitt kjøpt av herlige Kaspara, et eksemplar av min egentlige lokalavis "Sør-Trøndelag" fra 1966, fiin telysestake fra Kremmerhuset, elefant fra loppis, lyseblå telysestaker kjøpt i den gamle by i Århus og en ramme med et usedvanlig fint "bakgrunnsark".


Gult metallbrett kjøpt for en femmer på loppis og spraylakkert, søte små flasker med ferdigblandet campari og soda kjøpt i Wien (kun fordi de var så snuppete. Liker ikke campari...), den knallgode teen "rabarberkalas" fra Kobbs, minimini boks med cayennepepper (ja, cayennepepperen er fortsatt inni der), gammel bakepulverboks, gammel fyrstikkeske med de fineste farger og en bitteliten metalleske med ventiler fra bestefars bilverksted.

Hm, jeg har mer som ligger og flyter. Men dårlig med plass til flere stilleben... What to do???

3 kommentarer:

ReVinyl sa...

Åhhh...Søra gitt!
Nostalgi :)

Kobbs teèn har jeg aldri smakt,
men er innmari fasinert av den.
Synes de har så vakkert design på de forskjellige pakkene. Bra å høre at den smaker godt også ;)

Metaleske fra bestefars bilverksted. Kan det blir bedre! Hærlig!

Her driver vi og kjøper oss hus i Østfold. Nærmere bestemt Kambo. Skal bli så utrolig godt å komme seg ut av 68 kvm med 2 store og snart 2 like store (hverfall synes de sjøl..hehe).

Fin hælg!
Siw

Nennes sa...

Kjempekult :)
Har en legeplakat fra gamledager som skal opp på rommet til sønnen min!

Ha en flott helg.

Wilhelmine sa...

Hei på deg, dette var jo så fint;) Ha en finfin helg som kommer. NB! Jeg vil også bare ut å reise hver gang jeg kommer hjem, er så tregt med rema 1000 og matpakka liksom, bedre med cafè besøk i urbane omgivelser..hi,hi..klem Nina