søndag 25. mars 2012

Tjuvstart på påska

I dag har jeg tjuvstartet på påska. Man begynner jo gjerne tidlig i november med jula, så hvorfor ikke starte med påskefeiringen nå? Det må være lov når man plutselig befinner seg midt i blankeste våren med over 14 grader i skyggen og sol fra skyfri himmel! I tillegg er det (ifølge Herr T) vaffelens dag i dag, så da han flesket til med vaffelsteking på høyt nivå kunne jeg ikke annet enn å juble. Jeg, min heldige gris, skal snart på jobb, men jeg har utnyttet formiddagen som best jeg kan, men en laang frokost, svipptur til antikk- og samlermesse i Sarpsborg og lunsj på verandaen. Lunsjen besto selvsagt av vafler (sabla gode forresten), litt godis fra Lille Special i Fredrikstad  og kjempegod påskete kjøpt i Paris i fjor. Festive black tea for easter celebration smakte akkurat så godt som pakken er fin. I tillegg startet jeg på årets påskelektyre, Englemakersken av Camilla Läckberg. Spennende :-)


Nå kaller dessverre pliktene, og resten av denne nydelige dagen skal tilbringes innendørs, i røntgenavdelingens dunkle laboratorier. Men det går fint, for det er meldt fint vær i morgen også :-D Fortsatt god søndag til alle de ute!

4 kommentarer:

Skjerstad sa...

Vafler er det beste som fins , hele året rundt ! Vi hadde også vafler til lunch i dag :)Men sola... den ser vi ikke. NYT DEN FOR MEG ;)

God vakt !
Klem fra Janne

gult hus i svingen sa...

Så deilig da:) Det er ikke mulighet for å sitte ute og nyte noe som helst her altså:) Tenker du liker tanken på å ha emigrert fra Trøndelag når det gjelder været;)
Vafler er deilig, det lager vi når vi skal kose oss også:)
Ha ei fin vakt:)

klem fra Trine:)

Wilhelmine sa...

Hei på deg, så deilig det ser ut, jeg sitter inne og skriver på noe jeg ikke skjønner...ikke lett å være masterstudent asså...hi,hi...men du gikk ikke glipp av noe på loppis i går, det var ikke noe fint der, bare masse skrot syntes jeg...tenk at jeg ikke kjøpte en eneste ting...første gang tror jeg...ha en fin vaffeldag videre, klem W

Eple sa...

Hurra for påskeidyll som strekker seg over uker! :)