fredag 11. mai 2012

Hei igjen Murphy

Jeg mener selvsagt Murphy's lov. Som sier at "alt som kan gå galt, går galt." I går klokka halv tre gledet jeg meg som en unge til morgendagen, for da skulle lønna tikke inn på konto, og den var forventet å være god og feit denne gangen ettersom jeg skulle få tilbakebetalt mange penger jeg la ut for en jobbreise tidligere i år. Istedet for brød, melk og smør hadde jeg denne gangen fylt handlelista med ting som joggesko, glansede blader og snasen bukse, men dette kunne jeg altså bare svitsje tibake til brød, melk og smør etter at kløtsjen på bilen røk sånn ca fem over halv tre. Etter å ha tatt noen sure telefoner til utvalgte bilverksteder burde nok handlelista faktisk inneholde knekkebrød, vann og luft, for de stakkars bilmekanikerne må bruke en hel arbeidsdag på å skifte nevnte bildel. Og de jobber ikke etter tilbudstimelønn for å si det sånn!


Fordelen er jo selvsagt at ettersom de ekstra pengene kom denne måneden, kunne det ikke passet bedre at kløtsjen skulle ryke akkurat nå. Jeg skal prøve å komme dette i hu de nærmeste dagene, så blir jeg sikkert i bedre humør. Det er litt som Hasse sier til Ludde: Du skal være glad for at du bare slo deg på tommelen med hammer, for tenk om en løve hadde bitt deg i øret!!! Det hadde gjort vondt det!

På tampen må jeg også si tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer på utfordringsbidraget mitt. Jeg blir så hoppende glad når noen tar seg tid til å legge igjen sporene sine på bloggen min :-)

God helg og friske kløtsjer til alle!

2 kommentarer:

Skjerstad sa...

Var nettopp innom http://rosablokken.blogspot.com/ hun hadde også et lignende bilde som deg. Jeg syns det er så stilig :) !
Uff når det kommer til utgifter ang. bil , så er det så drit !
Jeg måtte kjøpe nytt sommerdekk her om dagen, etter å ha kjørt på en spiker !

God helg :)
Klem fra Janne

Eple sa...

Fy til alle uforutsette utgifter! Det burde ikke være tillatt når man har annet på ønskelisten!! ;)

Likte veldig godt bidraget ditt til "Gammelt og nytt". Jeg slengte meg med også, for første gang, og jeg syntes rett og slett det var litt skummelt å være med i en NIB-utfordring.. Må le litt av meg selv, men det føltes bare så rart!?

Ha en finfin helg! :)