søndag 3. juni 2012

Drar snart avgårde...

... til flyplassen for å hente mine kjære. Å være alene hjemme i to uker har gått fint, men nå er det nok. Nå vil jeg dra trøtte gutter ut av senga på hverdagsmorgener igjen, og til gjengjeld bli vekket grytidlig av sprettvåkne gutter på helgefridager. Jeg vil atter vaske barnehageklær til jeg ser mannen med ljåen, og løse alvorlige konflikter type "jeg hadde den først" til jeg stuper utslitt ned i sofaen klokka ni hver kveld. Jeg gleder meg :-D Helt sant!!! Det er veldig slitsomt å være både forelder og hengiven kjæreste til tider, men alternativet orker jeg ikke en gang å tenke på, så jeg skal bli flinkere til å sette pris på alt det jeg har. Kanskje legge lista litt lavere, legge seg litt tidligere på kvelden, og drikke mere kaffe. En halv time nå, så kjører jeg :-D


3 kommentarer:

Louise sa...

Så koselig bilde!
Blir sikkert godt å få gutta dine tilbake ja, man savner fort det hverdagslige når man er borte fra hverandre en stund. Og det er vel egentlig ganske fint:-)

Ha en god kveld!

Fru Samuelsen sa...

Koselig bilde!!
Sikkert lurt å lengte litt i blandt, så ser man bedre hvor fint man har det!!! Kos deg i kveld med alle dine:-))

Klem fru Samuelsen

Anonym sa...

Hei! Jeg googlet etter panco kjøkkenhylle og kom inn på siden din.. hvis du er gått lei av den lyseblåe hylla di, så kjøper jeg den gjerne!
Mvh.Cathrine Mortensen
cathrine.mortensen@dabb.no