torsdag 28. juni 2012

Lampefeber

Jeg trodde jeg så feil, men da det viste seg å være riktig allikevel, så var det bare å hoppe av glede. Danske Tiger har åpnet butikk på Østfoldhallen her i Fredrikstad. Jeg hadde tannlegetime på tirsdag, og som plaster på såret (eller tenna...) satte jeg etter endte pinsler sporenstreks frontlyktene i retning herlighetene. Jeg skrapte på døra til åpningstid klokka ti, og jeg ble IKKE skuffet. Nå kunne jeg ha blogget i de vide og brede om alle duppeditter og dingsebomser jeg kjøpte, men istedet skal jeg vise frem den ene tingen jeg ikke greier å la være å ta øya bort ifra, nemlig denne:


Dette er rett og slett den tøffeste lampa! Og den er stor og deilig. Og prisen var liten og søt, bare 249 latterlige kroner... Den fantes i brannslokningsapparat-rød også, men jeg bare måtte ha den svarte. Inni skuffen står en lampekuppel og et barberspeil fra loppis, et snapsbeger fra uthuset vårt, en telysestake kjøpt på designernes eget julemarked i Oslo og et skikkelig lilla kort kjøpt på en fransk bruktbutikk. Oppå skuffen står en boks fra bestefars bilverksted, favorittlysestake fra uthuset vårt og en smørhund fra en svensk loppis. Sistnevnte har jeg vist frem utallige ganger, men jeg syns konseptet er så morsomt. Når man skal legge fra seg kniven man har brukt til å smøre på noe med, så kan den hviles på smørhunden. En nyttig liten sak man ikke visste at man trengte...


Nå skal jeg brygge en kopp te, legge føttene opp på bordet og kaste lange blikk mot lampa mi. En perfekt kveldssyssel :-)

3 kommentarer:

Wilhelmine sa...

WHAAAAAAAAT!!!!! Dette er blodig alvor asså, TIGER i vår nærhet...jeg skal sporenstraks dit i morgen...lampa var jo bare superfin!! Gleder meg til neste uke, klem W

ReVinyl sa...

Lampa var kongekul! Jeg var innom TIGER på tirdag i Markveien samtidig som jeg var hos frisøren, og der var den ikke. Løkky ju! Fordi du fortjener det :)

Siw

Louise sa...

Skikkelig fin lampe!
Og til veelidig snill pris, da.
Kos deg med å titte på den;-) Hihi.

God sommer!