søndag 12. september 2010

Litt av hvert på en søndag

Noen folk er bare så utrolig snille. Her en dag fikk jeg en sekk med gamle puter av ei super venninne som hadde ryddet ut av huset til farmoren sin. De skulle egentlig kastes, men så kom hun til å tenke på meg, som ikke greier å slutte med å fylle huset mitt med gammelt stæsj. Den øverst til høyre er spesielt fin synes jeg. Tusen takk snuppa, jeg hopper av glede. 


Realitetsbloggingen ruller og går, og jeg kan vel ikke vri meg unna... Dette er et av hjørnene i stua, og her foregår det mye rart i dag. En stelleveske som er så full at den velter utover, en pakke jeg skulle ha sendt i posten for en uke siden, leker, en plante som er i ferd med å dø hvis det ikke skjer drastiske ting snart... og det beste interiør-featuret i hele stua... Tamtara-ta... vårt nyyyydelige brannslokningsapparat. Åja, nå holdt jeg på å glemme den hvite boksen lengst til venstre på bordet. Dørklokka! Pynter fint opp sammen med brannslokningsapparatet. Tevangamannen kom over meg da jeg sto og tok dette bildet. Hva i himmelens navn driver du med, utbryter han og kaster seg rett inn fra høyre flanke og begynner å karre til seg bleier, fotolader og leker. Jeg måtte skynde meg og forklare begrepet realitetsblogging. Han fjernet seg fra området med noe sånt svirrende i hodet: Kørka disse kvinnfolka.
Det er verre tilstander på vaskerommet, men jeg får meg liksom ikke til å blogge skittentøyet vårt... Da kan jeg heller blogge noe jeg synes er fint, og som skal få en ramme på seg så fort jeg finner en som passer. Dette er et notehefte, med de deiligste farger!Fortsetter med dette, som er ei skjorte jeg kjøpte på UFF i Oslo for en evighet siden. Farge- og stoffmessig er det det nydeligste plagg jeg eier, men fasongmessig skurrer det litt. Den er nemlig bittelitt for stor! Men simpelthen så nydelig at jeg ikke får meg til å klippe i den. Noen ganger bruker jeg den allikevel, med belte i livet.


Denne kjolen derimot passer som hånd i hanske, og er et av mine mer vellykkede qxl-kjøp. Noen hadde visst brukt den som arbeidskjole, for den var innsmurt med sparkel eller noe lignende. Et par runder i vaskemaskinen, og den var god som ny.
Og jeg har også retrodynetrekk! De fleste har vært besteforeldrene mine sine, og ingen skjønte et kvekk da jeg valgte å ta disse med på lasset med ting jeg arvet. De er rimelig tynnslitte, men med de fineste farger. Dessverre aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med dem. Jeg er ingen sydame, men noe må det jo gå an å finne på!Det røde og hvite under til høyre har jeg to av, og de er så fine at de skal få leve sine dager til ende som nettopp dynetrekk.


Nå nærmer søndagskvelden seg med stormskritt, og Tevangamannen har en plan om å diske opp med indrefilet av svin, ovnspoteter og en spennende saus. Heldige meg :-) Denne helga har vært ganske slitsom, Tevangamannen har jobbet hver dag, jeg og Teodor er småsyke og VELDIG snørrete, mens Ole Gabriel til tider har hatt 40,2 i feber. Nå ser jeg lyst på ei ny uke, måtte alle bli friske på nulltid og loppekuppene trenge seg på. Ha en fortsatt fin søndag :-)

6 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Helt herlige retro-stoffer
ELSKE..

..For en FANTASTISK trearmet lampe du har..Orginale skjermer?
Heldige..
Har selv en slik, men måtte investere i nye skjermer.

Søndagsklem

Namaste (jeo74) sa...

Det syns eg jammen var et veldig forsiktig forsøk på realitetsblogging! Fy skam deg! Håpe du har nåke bedre på lager... ;o)

Ellers må eg sei det var masse flotte skatter du hadde klart å få med deg!! Littepittegrann misunnelig :o)

Finfin søndag videre!
Og kos deg med nydelig mat og bli friske både du og minien.

skjerstad sa...

Herlig at du har realitetsblogging i kveld , så føler jeg meg ikke så alene ;) superfine stoffer :) Og den lampa di var nydelig , jeg har noe lignende på stua :)
Håper dere kvikner til , og god uke som kommer til dere :)

Klæm :)

Ida Susanne sa...

Symaskinen din hørtes skummel ut*ler*

Den ville jeg vært forsiktig med hvis jeg var deg, kasnkej begynne med å klappe den forsiktig eller noe sånt..*knis*

200,- for den lampa der er et SINNSYYYYKT kupp..

ELSKER DE :)

Ha en superduper start på uka vennen

Tuppelure sa...

Herlig realitetsblogging:O) SÅ fine retrosengetøy du har.
På gården jeg var på i helga hadde de en akkurat maken lampe som deg. Da jeg fortalte at nettopp disse lampene går for tudenvis av kroner i dag, så de andre bare rart på meg. Det gjprde de stort sett hele helga mens jeg hoppet av begeistring over gamle hjertebanksengetøysengetøy, ugler, mugger, tekanner osv. Hi hi.... Vi har enkle gleder vi i Blogglandia :O)

Rosa sa...

HAHA, jeg DIGGER realitetsblogging- mer av det!! Vi har det jo sånn stort sett alle sammen, gjenkjennelsesfaktoren er mildt sagt HØY! ;-)

Rosa