torsdag 23. september 2010

Å tenke koffert..

Dags for hobbyseanse. Da må jeg tenke koffert. Nærmere forklart, fordi jeg ikke har et hobbyrom å spre meg utover på må andre løsninger tas i bruk. Før hadde jeg alt stæsjet mitt i skap og skuffer her og der, og det var slitsomt å ta alt fram og rydde det vekk igjen etterpå. Men, så en dag kjøpte jeg en gammel koffert på et marked. Tevangamannen ble mildt sagt oppgitt, og stilte sitt sedvanlige spørsmål. Hva skal du med den da? Vent og se var svaret fra meg. Flere kofferter kom til etterhvert, og resultatet ble dette:For det første er de fine, og for det andre oppbevarer de alt hobbystæsjet mitt. Når det er dags for hobbyseanse er det bare å legge dem åpne utover der jeg vil sitte, være seg kjøkken, stue eller ute. Voila, mobilt hobbyrom. I dag ble det kjøkkenet.Når kjøkkenbordet kreves for middagseanse, er det fort gjort å stappe alt oppi koffertene og så stable dem i stua igjen.

På agendaen i dag sto kort. Man har alltid bruk for kort. Plutselig skal noen ha en gave, en blomst eller bare en hilsen. Før lagde jeg alltid kortene i siste liten, sånn at det ofte bare ble en lapp med skrift og tegnede blomster på. Nå har jeg istedet funnet ut at jeg må legge meg opp et lite lager.


Tenkte jeg skulle prøve meg på noen julekort neste gang. Er det lov å begynne med jula nå, eller er det for tidlig? Det er jo bare 3 måneder igjen. Julemarsipanen er vel rett rundt hjørnet vil jeg tro...

7 kommentarer:

Rosa sa...

Hei hei:-)

For en fantastisk god idè!
Jeg har en stor kurv- kasse med lokk i stua... den er fylt med kjedelige ting som regninger, pc- program osv- den skal ryddes i kveld (ok, evt i helga...) og fylles med hobbyprosjekter!

Nei, det er på ingen måte for tidlig å begynne å tenke på jul, det gjør jeg også (se blogg).
Det føles veeeldig uvant og tidlig, men for en gangs skyld har jeg lyst til å bare nyte desember måned, ikke stresse.

Nå må jeg se å komme meg i gang med symaskinen, så kanskje det kommer noen bilder fra prosjektet på bloggen litt senere:-)

Klem, Rosa

Tuppelure sa...

Så lurt med de koffertene. Jeg har en gammel koffert i kjelleren som jeg har lurt på hva jeg skal bruke til, nå fik jeg forresten noen gode ideer:O) Så du forresten koffertbordet på Torsdag kveld fra Nydalen i kveld? Det var stilig.

Jeg har også begynt å tenke på jula. Det gjorde jeg allerede i august...hehe. Tuppelurejenta lurte på hva som gikk av meg da jeg spurte om vi skulle lage julepynt rett etter skolestart :O)
Jeg har gjort unna to julegaver og håper å være tidlig ferdig i år så desember bare kan nytes med koselige ting, ikke stresse i butikker. Men det målet har jeg hvert år men har ennå ikke klart det...:O)

skjerstad sa...

Stilig med de koffertene :) Jeg har bare 1 slik , står på loftet den ... Nå skal den ned , jeg har masse å fylle den med :) Lur ide ! Likte så godt å se på kjøkkenet ditt jeg . Kule lamper ;) Kortene er fine :)

Kos deg i kveld :)
Klem fra meg :)

WILHELMINES sa...

Hei sveis...så fint det grønne skapet ble! Koffertene var også så koselige, jeg har selv noen gamle hattekofferter som jeg har fyllt med skatter fra mine "yngre dager". Tenk om vi kunne finne frem til flere bloggere fra Østfoldbyene da, så kunne vi lage et bloggetreff, det hadde vært koselig det. Heldige er de som får et så fint julekort av deg i posten...ha en fin helg. NB! Er det noen bra loppiser her i Østfold i helgen da tro...? Kos fra Wilhelmine

- embla - sa...

For et flott innlegg! For en god idé med kofferter som mobilt hobbyrom. Har bare en sånn fin gammel koffert, og den skal ned fra loftet NÅ! Kjøpte litt av hvert "hobbykoffertinnhold" i Danmark i går, så nå skal kort, kalligrafiutstyr etc. få ligge på en plass - håper jeg. :-))
Ha ei fin helg.
Klem fra emblas-kanel

Rosa sa...

GRATULERER MED DAGEN, TEVANGA! :-)

Klem, Rosa

gult hus i svingen sa...

wow, så fint det er hos deg. Ideen med koffertene er rågod, den må jeg få kopiere. Jeg har maaaange kofferter. Liker kjøkkenet ditt. legger meg til som følger jeg:)

Takk for titten og god helg fra Trine