fredag 6. mai 2011

Jeg har visst blitt filatelist

Åsså noe så kjedelig som frimerker da. Jeg tviler på at "vil du bli med hjem og se på frimerkesamlingen min" noen gang har fungert. Med mindre man er dett-død-råkjekk filmstjerne kanskje... Men anyways. Jeg sto i kø på posten for å sende noen brev, og begynte plutselig å studere frimerkesamlingene som var til salgs i hylla. Så harry var tanken. Delt inn i kategorier som fisk, skip og idretter. Men så fanget kategorien "romfart" oppmerksomheten min. Noe så sært! Men så skjedde det noe. Var de ikke littegrann tøffe? Eller veldig tøffe?? Før jeg visste ordet av det hadde jeg handlet med meg både romfart, fugler og fly. Og nå er jeg hekta. Hva skal jeg kalle meg da? Filatelist eller skrotnisse? Skrotlist?? Men seriøst, se bare her:


De er jo små kunstverk i seg selv. Glem norske trauste frimerker, i Ungarn og Russland har de skjønt det!!


Hadde det vært mulig å blåse dem opp i størrelse diger kunne jeg glatt ha satt glass og ramme på flere av disse og hengt på veggen. Imidlertid er de superfine å bruke til pynt på kort og pakker man skal gi bort. Eller å bare sitte å se på mens en kopp te nytes. Disse under her er ikke frimerker, men gamle svenske filmstjernekort. Disse fant jeg i en sommerbruktbod litt utenfor Fredrikstad. Finfine!!


Nå er det fredag i stua, jeg har ferie og huset har gått fra katastrofeområde til "bare litt rotete". En herlig helg til alle som måtte kikke innom :-)

4 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

skjønner deg rågodt jeg, det finnes jo så mange nydelige frimerker der ute:) Disse er jo små kunstverk:)
Kan jo lime dem side om side og ramme dem inn også:) Eller sette dem på konfkort til helga?
Filmstjernekort er også noe å samle på:) Vi er nok skrotnisser?
God helg til deg også:)

Klem Trine:)

Eple sa...

Helt enig- det er små kunstskatter du har fått i hende!! Så kall det hva du vil- dette er gull :)

emblas-kanel sa...

Ja, frimerker er ofte små kunstverk. Samlet på frimerker da jeg var jentunge, og har et album hvor jeg hadde satt inn de peneste frimerkene.
Ha en fin helg. :-)
Klem fra Eva :-)

Datt sa...

Oh, de der var helt skjønne da! :D