søndag 1. mai 2011

Titter innom igjen...

Hei sveis! Jeg har ikke forsvunnet, har bare hatt enda en lang ufrivillig bloggepause. Både Tevangamannen og jeg jobber full turnus med kvelds- og nattevakter på samme arbeidssted, og minstemann er i den alderen hvor han egentlig burde ha sin egen private sikkerhetstjeneste. Det sier seg selv, bloggingen blir dessverre nedprioritert. Men jeg har ikke tenkt å gi meg av den grunn! Jeg må bare finne andre måter å komme til målet på. I dag var det dette jeg fikk skvisa inn mellom smøring av brødskiver, tørking av utsølte vannglass og megling mellom en som vi bygge togbane og en som vil rasere togbane... Sammendrag av årets påskepynt. Legg til et veldig rotete hus, masse støv og klesvask, så har du feelingen.


Stor ramme og liten ramme spraymalt blå fra loppis, arvet dynetrekk, egenprodusert høne, brikke fra eldsteguttens nydelige memo-spill og konfektform fra loppis. Asjett og gammelt påskekort fra loppis, egenprodusert gul rosett og perlekylling-smykke.  

Ettersom vi jobbet alle dagene unntatt påskeaften, fikk jeg minimalt med påskestemning, og fraværet av den lille dæsjen av råtten seiglivet snø bidro overraskende mye til dette. Men jeg hadde bestemt meg! Trassig benket jeg meg i sofaen etter hver arbeidsdag og leste blader, løste kryssord og lagde påskepynt. Tevangamannen disket opp med et fortreffelig lammelår på påskeaften, så på et vis dro vi det i land allikevel :-)


Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at klokka skal gå. Jeg skal på jobb til klokka to, og Tevangamannen skal ta gutta boys med i barnebursdag. Og i morgen har jeg for en gangs skyld FRIIII! Da spørs det om jeg skal plukke ned påskepynten. Litt treg kanskje...

4 kommentarer:

Stilleben sa...

Hei! Så fin blogg du har! Herlig innlegg! Dynetrekket med alle de skjønne tingene - rett og slett: digg! Ang. blogging jeg er i samme situasjon, skjønner deg godt. Men prøver, så fort jeg får tid mellom arbeidsslagene i heimen å lage et aldri så lite innlegg, nesten hver dag. Det er også fordi jeg er helt fersk i blogglandia.

God som Grønn sa...

Jeg kjenner meg så altfor godt igjen - ikke lett å få tid og overskudd til å være kreativ med turnusjobb og en halvannetåring i huset - må si jeg liker forslaget ditt om egen sikkerhetstjeneste for disse små, haha!

Jeg tar meg selv i å vente og lengte etter å gå på jobb jeg og, for tida. Det er så deilig med noen timer hvor man ikke trenger å ha øyne og ører på alle kroppsdeler ; ) Og takk og pris for barnehage, sier nå jeg.

Men du vet, dagene går jo utrolig fort og plutselig sitter vi der og savner det (selv om jeg overhodet ikke tror på det akkurat nå...).

Wilhelmine sa...

Hei søte lille mor, så nydelig bilde da. Kjenner meg igjen fra tiden jeg også jobbet turnus...hektisk som bare det, selv om det var godt å ha noen formiddager med fri, men det kunne jo føltes som om man jobbet hele tiden. Har savna deg her på bloggfronten asså. Skal du på Glansdagen med NIB jentene? Klem Wilhelmine

Eple sa...

Herlige påskebilder!! Alltid så kjekt å titte innom bloggen din!

ha en fin dag- og håper den verste turnustiden er over :)