søndag 29. mai 2011

Takknemlig

Her sitter jeg, sent en søndag kveld og er fremdeles høy på captain Jack Sparrow etter mitt første kinobesøk siden 2010. Kan det bli bedre?? Jo, det ble det, etter at jeg bestemte at jeg SKAL skvise inn en halvtimes bloggelesing før jeg kvelder. Plutselig ser jeg at jeg snart har 50 følgere, jeg har sanneligenmeg fått en award inne hos Pafrika, og snille ReVinyl har skrevet om meg og kortene mine på Foreldremanualen. (En superduper nettside forresten!) Jeg oppdaget alt dette sent, men godt. Hjertelig velkommen til alle følgere, nye som gamle :-) Tusen Takk for awarden Pafrika, den varmet godt. Og ReVinyl, innlegget ditt om kortene mine var kjempenydelig. Hoppende glad ble jeg :-D Nå skal jeg legge meg med et snev av dårlig samvittighet, for jeg vil så gjerne vie mer tid til blogg, men fremover blir det nok i liten skala. Men frykt ikke, jeg forsvinner ei. (Ha ha, som om noen skulle frykte det liksom ;-) Var bare litt morsomt å skrive det...) I dag har Tevangamannen og jeg vedtatt føring av ukeplan. Hva skal vaskes når, og hvilken middag skal spises på hvilken dag. Mon tro det går an å planlegge tid til blogging også??? Jeg heiser seil og setter kurs mot lysere uker! (Ikke helt ferdig med Sparrow enda nei... Det kommer nok til å sitte i noen uker tenker jeg.) Jeg avslutter kvelden med ett av mine yndlingsbilder, som viser mamma, pappa og farfar som tuller i skogen en gang på 60-tallet. Og NÅ skal jeg legge meg!!!!4 kommentarer:

ReVinyl sa...

Bare hyggelig det! Jeg er her når du kommer tilbake...Hold ut i denne hektiske kabalen av småbarn, hjem og jobb...det kommer roligere tider...(enten man vil eller ikke ;)) Klæm

Karianne sa...

Var filmen bra??

gult hus i svingen sa...

Lykke til med planlegging av en lettere og mindre hektisk hverdag:) Been there, done that vettu:) Greier dere å gjennomføre planene, vil det bli mindre hektisk i hverdagen,:) LYKKE TIL og velkommen i bloggelandet innimellom:)

Klem fra Trine:)

Rosa sa...

Hei snuppa!!

Belive it or not, men jeg satt akkurat og tenkte på deg! Hvor skummelt er vel ikke det??? *ler*
Sitter på jobb og er grisetrøtt, og tenkte at NÅ må jeg sende en liten hilsen til deg! Savner deg, vet du!!:-)
Håper alt er bra med deg, og at den nye ukeplanen også gir rom for litt blogging (som SELVSAGT kan planlegges! *ler*).

Stooooor klem fra Rosa