onsdag 25. mai 2011

Vive la France

Bonjour. Nå er det lenge siden jeg var innom. Og hvorfor? Jo, Madam har vært i Paris!! Min sporty nabo tok sjansen på å reise på 4-dagers jentetur med meg, som trolig oppførte meg som en kalv som akkurat har fått sin første luftetur utenfor fjøset etter vinteren. Vi hadde Paris Vorspiel to dager før avreise,og fikk forberedt oss godt:

Boka fra Paumes var virkelig verdt hver krone den kostet. Selv om teksten er uforståelige, japanske skrifttegn, står alle adresser og åpningstider på perfekt leselig engelsk. Det står også hvilken metrostasjon butikkene ligger i nærheten av. Jeg innhentet også reisetips fra mitt fyldige magasin-bibliotek og Paris-app på iPhonen. Legg til en super Paris-guide på Design Sponge så er det bare å sette seg på flyet og kjøre!!

Damene ankom metropolen sent en mandag kveld tidlig i mai. Et hyggelig hotell og en kveld med tropevarme var en bra start på turen :-) Vel framme på hotellet fikk vi hvert vårt kart av mannen i resepsjonen, så da var det bare å plotte inn stedene vi ville besøke. Neste steg var å lære seg denne:


Lite visste min stakkart reisepartner om at dette skulle utvikle seg til å bli Paris maraton...

Neste innlegg: Hva gjemte seg i Paris' bortgjemte brocante-forretninger?? Når skal noen starte et firma som leier ut containere billig til forsendelser av desperate turisters fantastiske møbelfunn?? Når blir neste tur til Paris? Jeg vil tilbakeee...

3 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Gleder meg vilt til å se hva du har kjøpt:) Sikkert herlig med jentetur til Paris, har aldri vært der men VIL dit:)
Klem fra Trine:)

Herman Grans ♥ sa...

Paris høres fantastisk ut! Og veldig god ide med container utleige :D

Datt sa...

Ååååh, så stas!!! :D :D
Og, hehe, en kalv, ser det for meg... *Møøøø* :P