lørdag 7. mai 2011

Mitt festbord

Å, disse NIB-utfordringene er så morsomme :-) Og denne kunne virkelig ikke ha truffet mere blink. Er det noe jeg syns er kjempegøy, så er det å dekke bord. Jeg tror vinduene mine i spisestua vender feil vei eller noe sånt, for det er aldri godt fotolys i dette rommet. Hva gjør man så da? Jo, flytter festen ut i hagen selvsagt!


Jeg er for tiden opp over ørene forelsket i forskjellige nyanser av turkis, isblått, mintgrønt, smaragdgrønt og petroleumsblå. Tilsett gult i moderate mengder, og det blir fest!


Jeg har brukt gamle ukeblader fra 1950-tallet som dekkebrikker. Så kan man jo alltids ta dem opp og bla litt i dem utover kvelden.


Menyen består av tre retter, en skogsoppsuppe til forrett, andebryst til hovedrett og sjokolademousse med bringebær til dessert. Jaja, I wish. Men faktisk har det seg sånn at vi skal spise andebryst til middag i dag, men forrett og dessert må vi se langt etter.


Eldstegutten min syns jeg var veldig dum som brukte dyrene hans til å pynte med. Men jeg syns det er veldig lurt, det tilfører litt humor til selskapet.


Servise, glass og bestikk er en salig blanding av arvet, nytt og loppefunn. Som "bordkort" har jeg lagt forbokstaver oppi rødvinsglassene.


Så da er det bare å sette seg. Maten er straks klar, vinen sprettes hvert øyeblikk og det er 18 grader i lufta. Livet er jo bare herlig :-)

16 kommentarer:

Ida Susanne sa...

...Hvor heldig er ikke dere da, som har en slik hage å boltre seg i, og det å kunne innta middagen under et epletre er jo lykke!!!
Fantastisk!!

...Artig elementer i borddekkingen din
Orginalt ;)

Lykke til i utfordringen :)

Klem Ida Susanne

Wilhelmine sa...

ÅÅÅ, be meg hit på et lite teselskap da...herreligheter så fint bordet ble, så lurt å bruke gamle blader. Nydelig og nostalgisk ble det, masse lykke til. NB! Det har åpnet en fantastisk retro butikk i min by, Sarpsborg, det er ikke til å tro. Den heter "Finn roen". Dit må du dra, den åpnet på torsdag. Klemz

emblas-kanel sa...

Wow ganger 100! Dette var jammen noe av det lekreste jeg har sett på lenge. For en flott fargesammensetning - og så gamle ukeblader til dekkebrikker - får håpe noen ikke søler på dem. :-)
Lykke til.
Klem fra Eva :-)

Deer Darling sa...

Superkult! Dette var en morsom vri! Lykke til og god helg:)

Anonym sa...

Dette var et kreativt og stilig festbord!
Lykke til:)
Ha en fin helg!

Anette - Opalveien - sa...

Stilig bord :-) Du kommer nok til å gjøre det bra i konkuransen :-)

Datt sa...

Så heeeeerlig dekt bord!! Elsker fargene! :D
Og så grønt og fint det er hos dere!

PillePalle.... sa...

Det var flott og morsomt med det samme!
Ha en fin søndag! Hilsen, PiPa

Namaste (jeo74) sa...

Så harligt og lekent!
Masse lykke te i utfordringen, trur du komme te å bli lagt merke te der snuppa :o)

Så masse flotte innlegg i det siste som har gått meg hus forbi i min egen travelhet :o)
Det e ikkje barra deg nei ;o)

Kosa deg masse med vinen din smukka!

Klem

Rosa sa...

Hei snuppa!!

Har savnet deg!! :-)

Hehe, absolutt artig bord, jeg falt veldig for lysestakene jeg da! Nydelig både form og farge!
Artig å se alle de ulike bidragene til utfordringen, og ikke minst se bidrag som er orginale, slik som ditt:-)

Og den hagen din... noen glass sprudlevann ser heller ikke feil ut der;-)

Håper du koser deg, og får en super søndag, snuppa. Selv skal jeg ta det heeeelt med ro med te og bok etter en meget vellykket jentefest i går;-)

Klem, Rosa

NIB sa...

Heeeerlig!!

Eple sa...

Fantastisk bord!! Dette likte jeg UTROLIG godt! Lykke til :)

Rosetrend sa...

For et flott bord! Tross mange farger, så virker det som at hvert element blir fremhevet der det står. Syns det var en kul ide å bruke så gamle ukeblader til dekkbrikker. Jeg hadde ikke sagt nei takk til å spise ved det bordet :)

Tevanga sa...

God aften

Tusen, tusen takk for alle de herlige kommentarene deres. Skulle gjerne invitert dere alle sammen på hagefest rundt dette bordet. Ikke med meg som kokk, for jeg er ikke så god på sånt, men Tevangamannen kunne godt kokkelert. Han har kontroll i den avdelingen. Jeg ville heller ha sittet godt planta sammen med dere med vin i glasset.

God natt til alle der ute, jeg kommenterer faktisk fra en balkong i Paris, og er veldig fornøyd med det. Au revoir, nå venter senga. Må lade batteriene så jeg er klar for mere shopping i morra :-)

ReVinyl sa...

Heisann og hoppsan! Ikvell er innlegget om kortene dine på Foreldremanualen. Kanskje du får litt uventet besøk i kveld. De vil nok bli veldig fristet at dette vakre festbordet!

Det ble ikke noen papigøyemugge på deg hørte jeg ;) Regner med at dere hadde en fantastisk flott tur, og kanskje litt slitne ben...

Fin kveill te dæ! :) Klæm

MøbelPøbel sa...

Hei! Kjempefin blogg! Fant deg på Foreldremanualen og likte kortene så godt:)
Slenger meg med som følger jeg:)
Klem Christine