fredag 1. oktober 2010

Små skatter

Jeg har flydd rundt som en tulling i hele dag og tatt bilder av knapper. Kom til meg selv mens jeg sto i aller størsta möjliga tyssssstnad og zoomet inn på knappene uten å røre meg så mye som en millimeter... og tenkte... har det klikka for meg nå? Men alle dere bloggedamer der ute vet vel at jeg er ved mine absolutt fulle fem. Og det er jo bare dere som forstår hvor nyyydelige gamle knapper kan være. Disse gjemte seg i en sigareske som sto i en bruktbutikk og liksom lokket på meg. "kjøp meg, jeg gjemmer på de fineste skatter". Fristelsen ble for stor, og nesten uten å ha kikket nedi ble den kjøpt. Vel, da jeg kom hjem og tømte innholdet utover greide jeg knapt å styre meg..Tenk at sysaker kan være så vakre.Jeg kunne ønske mønstrene i disse hvite knappene av glass kom enda mer fram på bildet.


Disse med striper og mønstre har de nydeligste farger. Min favoritt er den rosa  og hvite med fire hull nede til venstreFra nå av er jeg definitivt en knappesamler.


Orker dere flere knappebilder nå?


Dere har ikke noe valg dessverre...


Dubi-du...


Men nå er det slutt. Knappe-estetikken er over for denne gang! Nå skal jeg kneppe av alle lys og finne senga. Tudeluuu!

7 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Så mange fine knapper du har, tenk alt det morsomme du kan bruke de til...her er det bare fantasien som setter grenser.

Ønsker deg en fin helg med hilsen fra Mimmi-Leone

Namaste (jeo74) sa...

Ja te knappar!!! Litt hekta sjøl, og eg VETT jo at du ikkje e gal pga knipsinga på ein måte... ;o)

Vel, litt gale e me kanskje, men har stooor tru på at det e ein sunn galskap :o)

skjerstad sa...

Tudldu ;) Elsker dette innlegget ! Jeg synes det er så stas å se på knapper , tenk at du fant så mange knapper på bruktbutikken :) Når jeg var lita elsket jeg å studere knappene til bestemor , hun hadde mange ;) Så lekte vi butikk med dem :)Jeg liker det ennå , leker ikke butikk da ;) He he :)

Ha en super helg :)
Klem fra Janne :)

WILHELMINES sa...

Hei du Tevanga;-)) Knapper er skatter, ikke noe mere å si om det. Bare elsker dette innlegget, så fint. Min mormor hadde også en boks full av knapper som jeg elsket å se på, tømte de ut over hele gulvet og bare satt og så på dem i lang tid. Ha en fin helg til deg. Selv lurer jeg på om jeg skal ta bort det derre eggebildet som liksom er bakgrunn på bloggen min, døttrene mine syntes det er så styggt, men jeg syntes jo liksom dette har blitt Wilhelminesbloggen jeg nå da...ciao

Kaspara sa...

God kveld i stua store knappesamler!
Vakre, vakre knapper og selvfølgelig er du ved dine fulle fem og vel så det!!!
Du har min største forståelse for jeg lider nemlig også av knappebesettelse og samler i store glasser. Et sted i Gøteborg har jeg funnet mesteparten av samlingen min. Du får bare si fra om du skal til Gøteborg en gang, så skal jeg dele med meg min "hemmelige" adresse, hihi!
Ha en glad ny uke!
Klem fra Kaspara

gult hus i svingen sa...

er så enig med deg, knapper og gamle sysaker er samlbare ting. Jeg har også plenty i sykroken min:-)
Nyyydelige knapper du kom over da, kos deg med dem du. Og takk for at du delte dette øyeblikket med oss:-) ha en fin dag:-) Klem fra Trine:-)

Hennes sa...

Nydelig skatter alle disse knappene dine,kos deg med de du, og ikke tenk på galskap eller ei.
Litt galskap har da aldri skadet noen :O)

Ha en super dag.

Klem Linda