mandag 18. oktober 2010

Utfordring

Så var jeg tilbake til sivilisasjonen etter en hel uke i Trøndelagen. Jeg fikk nesten gjort alt det jeg skulle, bortsett fra å hjelpe mamma å rydde på kottet hennes. Tevangamannen har per tiden pappaperm, og jeg ferie, så da susa vi oppover alle sammen. Vi fikk to dager i Trondheim, traff masse venner, frekventerte mange kafeer og dro på hyttetur. Nå skal vi ha en uke fri sammen hjemme også. Tror det skal bli plass til både fornuftige gjøremål i huset og noen utflukter med tilhørende utskeielser :-) 


Regnet pisker på ruta og peoner i hagen er ganske fjernt nå..

Jeg har jo ikke vært i nærheten av en PC på ei ukes tid, og syns det var kjempekoselig å finne en utfordring fra Wilhelmines da jeg logga meg på. Den tar jeg selvsagt! Jeg skal svare på 10 spørsmål, for så å sende det videre til 6 blogger som jeg ofte leser. Jeg er ikke helt venn med blogger i dag, sliter med en hvit boks som ikke vil fjerne seg pluss at teksten "trykker seg sammen", men ihvertfall. Here goes...1. What is your favorite word?  
Her hadde jeg kunnet liste opp en kjempehaug med ord. Som for eksempel cappucino, reisefeber, kos... Men jeg tror jeg lander på ordet fri. Fridag, fri til å gjøre hva man vil, fri for stress og mas, fri for å være sammen med ungene... det er deilig det!

2. What is your least favorite word?
Oi, vanskelig. Men kanskje det må være ordet umulig? Fordi jeg tror sterkt på at det meste er mulig, bare man vil det nok og prøver ekstra hardt.

3. What turns you on creatively, spiritually or emotionally?
Nesten mer å klekke ut ideer enn å realisere dem. Interiør og mote både i nåtiden og fra 30, 40, 50, 60 og 70-tallet, blogger, kryssord og god mat.

 4. What turns you off?
Alt det jeg MÅ gjøre. Sånt jeg ikke selv har valgt å bruke tid på, men som tres nedover ørene mine og ikke forsvinner, uansett hvor mye jeg prøver ikke å tenke på det. Sånn som å fylle ut eviglange intetsigende skjema til NAV. Når bilen må på verksted. Når taket lekker... og det gjør det faktisk akkurat nå. 


5. What is your favorite curse word?
Jeg banner ikke veldig mye. Bare når jeg prøverå lære meg selv å hekle :-) Men er det ingen vei utenom, går det mest i "svarte" og "satan". Tevangamannen kommer fra ei øy på Helgelandskysten, og bruker merkelig nok mest banneord med fisketema. "Feskur" og "steik fesk" klinger ofte i veggene her. Nesten litt hyggelige banneord...

6. What sound or noise do you love?
Når ungene mine klukkler. Intet over, intet ved siden.

7. What sound or noise do you hate?
Jobbtelefon-lyden. Spesielt pånattevakt når jeg er inne i den dypeste søvn. Det er en veldig standard telefonlyd som jeg ofte hører andre steder, og jeg skvetter like mye hver gang.
8. What profession other than your own would you like to attempt?
Drømmer om min egen kombi kafe/gjenbruksbutikk, men det skjer nok aldri ettersom jeg er liv redd ansvar og risiko. Bortsett fra det vet jeg egentlig ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. Jeg sverget alltid at jeg ikke skulle jobbe på sykehus, og ettersom jeg nå jobber nettopp på et sykehus, vet jeg ikke helt hva som skjedde på veien.
9. What profession would you not like to do?
Telefonsalg. Jeg sier intet mer.

10. If Heaven exists, what would you like to hear God say when you arrive at the Pearly Gates?
Skynd deg, alle de du ikke trodde du skulle se mer venter på deg innenfor!Da skal jeg sende utfordringen videre til blogger jeg ofte leser. Det er selvfølgelig helt frivillig om man vil delta Og hlt til slutt, tusen takk Wilhelmines, kjempegøy å få være med :-)


5 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Så hærligt med fri da!!!
Kosa dåkke masse den siste veka :o)

Og flott tolkning av utfordringen!
Eg fekk den eg og, men har visst nåken andre eg sku tatt fysst... TID ja... :o)

Digge koffertane dine i innlegget under!
E ganske så koffertdama sjøl og har funne litt for mange i det siste egentlig. Hmmm, eg har ikkje stort hus, men ein liten leilighet ja, så det e vel snart på tide at eg innser det... ;o)

Wilhelmine sa...

Hei, så koselig at du tok utfordringen...enig med deg om den cafèbruktbutikken asså...den skulle vi bare ha startet opp vet du...ha en fin uke. Klem fra Wilhelmine

gult hus i svingen sa...

wow, utfordring til lille meg:) Tar utfordringen; selvfølgelig:-)
Så deilig med fri sammen med dem man er glad i:)(misforstå meg rett, det er jo egentlig alltid deilig med fri)
Klem og god seinkveld fra Trine:)

Tuppelure sa...

Så kjekt med en utfordring! Det liker jeg og tar den selvfølgelig:O)
Bare gi meg litt tid...:O)

Med et lekent sinn sa...

Digger bloggen din!! Gleder meg til å lese nedover her. Har selvfølgelig og lagt meg til som følger. Du inspirerer!

mvh Med et lekent sinn