lørdag 29. januar 2011

God helg med tilbakeblikk

Hjelpe trøste, jeg kjøper mye rart på nettauksjon. Må definitivt slutte med det. Noen ganger er nemlig ikke ting som de ser ut til å være... Ta denne potteskjuleren som et eksempel. Jeg syns jo den er nydelig fin, planla å ha en søt liten potteplante i denne.


Det var bare det at den var litt større enn det jeg hadde regnet med. Jaja. Får finne en diger potteplante å ha i denne da.


Andre nettauksjon-kjøp kan definitivt være mer vellykkede. Som denne utgaven av Hjemmet fra 29. januar 1949. Det er nøyaktig 62 år siden det!!


Det er jo dette man skulle ha gjort på en dag som denne. Ut på ski, fjell og vidde. Istedet har vi kost oss på biblioteket, kafé og jeg har attpåtil sneket meg til en bitteliten shopping-runde. I Fredrikstad i dag har vi hatt nydelig vær, men med ganske sur vind. Den bet i kinnene gitt! Kunne trengt en dose Nivea-creme igrunnen. Den er fin som kuldekrem. Det var de visst klar over for 62 år siden også!


Kjenner det drar litt mot fjell og vidde nå altså.. Det er jo ikke så lenge til påska, og da har vi i alle de år reist til fjells for å kose oss med skiturer, god mat og lesestoff. Avisbunken på hytta i påsketider når nesten til taket. Jeg må si at for 62 år siden var avisannonsene av det litt mer interessante slaget. Kombinasjonen av livsforsikring, dansekurs, lær å trylle og rosa silkeunderkjoler er fin syns jeg.


Dessverre blir det bypåske i år, med jobb jobb og atter jobb. Det måtte nok sykehusansatte gjøre for 62 år siden også. Heldigvis kan man kose seg like mye med godt lesestoff hjemme også. Det kan for eksempel være 62 år gamle Tarzan-striper.


Syns gamle tegneserier er knallfine. Denne vurderer jeg å ramme inn. Men så er plutselig tidsreisen over og svosj, så dukker vi atter inn i 29. januar 2011. Nå skal jeg dusje mitt legeme, og så skal jeg rusle over veien og spise middag hos naboen. Det blir koselig det :-) Ha en finfin lørdagskveld!


6 kommentarer:

ReVinyl sa...

Det er så fint med gamle tegneserier! Stemmer helt klart for å ramme inn Tarzan.

Skal du på middag hos broderen eller?
Hilse da ;) Klæm

Datt sa...

Hehe, du kan jo fortsatt ha en søt liten plante i den, kan bare hende den vises litt dårlig...

gult hus i svingen sa...

kjenner lukta av Nivea creme når jeg ser bildet:) Fine magasin, Tevanga:) Artig med gamle blader og magasin:)
Kan vel ha en stoooor plante i den krukka vel? Nydelige farger og mønstre på den jaffal:)

Klem fraTrine:)

Eple sa...

Kjempeflott blad. Så mye rart/fint/ flott man kan finne i slike gamle saker.. Men tegneserien var nok det som appelerte sterkeste til meg. Er helt enig med deg om at de er fine- og ja, den hadde kledd en ramme :-)

Håper du har hatt en fin helg!

Pafrika Og Belkini sa...

For et gullfunn! Det er så gøy å lese i gamle blader og aviser. Da vi rev vekk noe kledning i huset, fant vi en ventil fullstappet av aviser fra 60 tallet. Der hadde jeg lesestoff i lang tider, gitt. Gøy! Middag hos naboer er veldig bra. Hva om jeg nå går i dusjen, og så lusker utenfor naboene til de synes tilstrekkelig synd i meg til å gi meg litt middag? Hm...

emblas-kanel sa...

Fin tidsreise du tok oss med i. Gamle blader er så artige å se i. Har akkurat hatt rydding i bladbunken min og kastet noen kilo magasiner. Hmm - kanskje en skulle ta vare på noen utvalgte eksemplarer og gjemme til de blir fra "gamle dager". Fin krukke, du får kjøpe en stor pelargonia å sette i den - det vil kanskje bli fint. Takk for koselig kommentar ang sjalet mitt.
Klem fra Eva